onsdag 6. august 2008

Koser meg fortsatt med skolefri :)

Tirsdag 5 august

Etter jobb dro jeg til sentrum og møtte Elise og Christina. Var på konsert på Subscene. Unge de som spilte. Et gutte band og et jenteband. Jentene hadde kul vokalist. De het Cabels. Vet ikke helt hva de mener vi skal assosiere det ordet med men.. var fri aldersgrense.. (sorri Christina ;) så tok en øl mellom konsertene på nabostedet De Villes, som Tina har snakket om mange ganger at jeg må sjekke ut. Intimt, med kul stil. Og Heiniken er jo nam. Og prisen var ok også. Så blir gjerne med dit Tina ;) Håpe jeg finner det neste gang du ber meg møte deg der.. :P


Denne lappen hang på veggen der.. En fyr på 21 som nettopp har flyttet hjemmefra og lurer på om noen har bl.a kasetspiller med en t og asjetter og ja.. bare å ringe han, så blir han nok glad.. ;)

----------------------------------------------
Onsdag 6 august.

Jobbet og trente på dagen. Så kom verdens snilleste mamma og pappa besøkte meg på hybelen og hjalp meg med den årlige vaske gulv og vinduer og ommøblere rommet og sånt-dagen. Føler meg litt bortskjemt ja.. men tro meg.. uten deres hjelp blir det knapt gjort... :/ Nå har jeg mer viljen til å fortsette ryddingen alene. Morro å sortere.. men jeg har så aaaaltfor mye ting... og klær.. og bleeh. Og jeg lider av.. "kan ikke kastes, kan jo få bruk for det en vakker dag"-syndromet..

Eller så må jeg anbefale en britisk ungdomsserie som Daniel introduserte meg til. Skins heter den.. Sett hele sesong 1. Er i alt 2 sesonger til nå. Veldig kul hvertfall.. Litt spesiell. Handler om en vennegjeng der en er forelska i dama til bestekameraten, en i psykologilæreren som er minst 15 år eldre.. ene er muslim med en homse som bestekamerat, og ei jente med et spesielt forhold til mat, og tvangstanker. Mye som skjer! Bra underholdning.. hehe.. :)

Nå er jeg hos mor og far. Legetime imorgen, så er kortere vei herfra. Var innom faren til Rozemarijn (hun er i London igjen..) Lånte første sesonger av Desperate Housewifes, CSI NY og L Word. Så nå har jeg nok å se på :)) Tusen takk søta mi!!

Imorgen skal jeg på Øyafestivalen! Solveig har vunnet to dagsbilletter, og jeg fikk være med!! Super snille Sol!! Og jeg jobbet egentlig. Men Adela jobber for meg. Så det blir bra!! Lukestar skal visst være veldig bra. Og har hørt litt på Animal Alpha, og de rocker!! Digger damevokal!! :)) Ellers er vel hovedbandet for Sol sin del Sigur Ros. Jeg har ikke hørt så mye på de.. men flere av vennenne mine digger de. Blir nok uansett morro med en hel dag med konserter! Få litt festivalfølelsen i år også!! :)) Håper bare været blir bedre enn idag... regner om dagen....:/
Dette er Frans - en av de nudelige barna jeg passer på jobb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar