tirsdag 12. august 2008

Rita slapper av!!.. nesten...


De som kjenner meg vet at jeg har noe å henge fingrene i stort sett alltid. Idag har jeg faktisk vært alene på hybelen og sett 5 episoder av Desperate Housewives som jeg låner av Rozung. Innimellom har jeg prøvd å rydde litt på rommet.. har som sagt forsatt altfor mye ting, uten steder å være.. Hadde også et par andre pauser. Laget middag til Daniel (potetmos med pølsebiter, gratinert med ost i ovnen.. -spesialitet fra barnehagen ;). Han skal ta opp en eksamen imorgen (hvis han ikke består får vi ikke tatt hovedprosjektet sammen, kryss fingrene!!!! ), så han trengte en matpause.. Og så ringte Lea meg og hadde mistet husnøkkelen, og trengte et sted å ha varene sine mens hun lette. Heldigvis fant hun den innen en time!! Ukult å betale 600 for nye nøkler!! (300 per kort.. drøøøyt!!)

Merker det gjør litt vondt å sitte rolig å ikke gjøre noe.. må øve mer på dette med å slappe av.. må liksom sjekke mobil og facebook om det skjer noe heletiden.. er vel en sykdom man får i år 2tusen+.. :/
Liker serien da... hørt så mye om den.. men er ingen tvslave.. så bruker litt tid på å oppdage sånt.. Nå skal jeg se en episode eller to til før jeg skal sove..

Imorgen har jeg.. hold dere fast... INGEN store planer.. Kun en halvveis avtale om å se film og skravle med Ann-Kristin.. kanskje det blir en øve på å slappe av dag til.. ;)

3 kommentarer:

 1. Takk for maden! Sikker på at eksamen gjekk bra bare pga av middagen :P

  SvarSlett
 2. haha.. helt sikkert pga maten ja.. men mat må man jo ha.. ;)

  SvarSlett
 3. Nå kom jeg på at jeg ikke hadde linket til deg i bloggen min enda. det går da ikke ann.
  Ikke at jeg egentlig tror at jeg har spesielt mange lesere, men er det ikke deilig å blotte ut noen følelser på internetten innimellom? Jeg finner det usedvanlig tilfredsstillende.
  - Fattiglusa t-bone.

  SvarSlett