onsdag 3. september 2008

Fadderuka er over + dOMi release!!

Fredag 29. august var en heftig dag i Ritas liv. Som en avslutning på faddderuka var det stor fest i Kroa på skolen. Alltid morro å feste med folka på skolen! Hadde med meg Daniel, Solveig og Lars (lillebror).

De som mekka festen hadde leid inn to standup komikere for anledningen. Ørjan aka Sturla slengte med leppa om Richard. Jeg ropte litt for høyt at han var fadderbarnet mitt (ifjord). Ørjan begynner da å snakke tilbake til meg fra scenen og kaller meg tante Laila, og forteller de andre at jeg får han til å utføre visse tjenester, og kun går på denne skolen så lenge jeg får meg noe.. Jeg gjemte meg litt småbrydd bak en høttaler, og han fortsetter med "du hører meg nok bedre hvis du står foran høyttalere..." I det heletatt... Typisk Rita! Skaffer seg lett litt for mye oppmerksomhet.

Meg og Kaja bak høyttaleren.. ;) Ørjan "morroklumpen" Burøe (Sturla)

Sol og jeg er veldig glad i Lars ;)

Videre gikk turen til John Dee hvor et av mine absolutte favoritt lokal-band hadde releasekonsert. dOMi!! Sjekk de ut på http://www.do-mi.com/ . De har MySpace og Facebookgruppe, så det er bare å støtte de! ;) Fikk med meg Lars, Daniel og Solveig hit også. Konserten var som alltid super! Storkoste meg hele denne kvelden!!

Robert (bass/vokal) fant ut at han ville spille blant publikum ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar