mandag 13. oktober 2008

Uæææ... stressa!!!

Fikk telefon da jeg var på jobb idag.. Hørte på personsvar. Det gjaldt betaling av Studentcruiset. Vi skal reise på onsdag. Jeg meldte oss på, og står som reiseleder. Men siden vi brukte laaang tid på å melde oss på så er jo betalingsfristen plutselig IDAG!! De skulle ha pengene betalt fra mitt kort!! Jeg har da ikke 4000 på kortet mitt nå rett før studielånet! iiik.. Måtte ringe de å si at jeg ikke har de pengene på kortet mitt, og at de andre overfører så fort de kan.. Men for et stress da.. Jeg som hater å ringe.. sukk.. bleeeh.. klage klage.. Snakka med mamma og hun skal overføre pengene til meg. Så må jeg bare vente til jeg får penger fra de andre og føre over tilbake til henne. .. sukk sukk..

Der fikk jeg faktisk 4000 tusen fra mamma allerede.. jaja.. får ringe de opp igjen og be henne trekke penger.. for et styr..

Også begynner jeg å bli syk.. Kroppen sier nok fra om at jeg kjører meg selv for hardt.. Når jeg først slappet av i helga kommer alle basiluskene frem.. Snuuufser og nyser og står i.. og synes sååå synd på meg selv.. :P Vil i senga mi! Ikke sitte på skolen med programmering jeg ikke forstår, og innleveringen i 3d er morsom.. men jeg orker ikke.. :P

3 kommentarer:

 1. Uff, sånt er stress... :(
  Håper du blir fort frisk fra forkjølelsen og får det moro på studentcruiset!! :)
  Klem!

  SvarSlett
 2. Stakkars da.
  For noe stress!!!!!! :S
  Håper cruiset blir morro da!!! :D

  SvarSlett
 3. ja.. stresset var ikke over før istad.. Vi hadde blitt satt opp på lunsj buffet, så jeg har lagt ut 500 tilsammen for noe vi egentlig ikke skulle ha.. og å ringe å få tak i de rette folka var ikke enkelt.. men men.. gleder meg til cruiset ;))

  SvarSlett