mandag 24. november 2008

Hurra for meg og sånn ;))

F.v: Meg, Åshild, Marianne og Lise.

Lørdag den 22. feiret jeg og tre andre våre 25 årsdager. Tilsammen ble vi 100 år! Vi hadde leid overetagen på Dattera til Hagen i Oslo fra 19 -22. Vi bø på velkomstdrink og litt snacks, og tre band spilte for oss. Bl.a et av mine favorittband, dOMi! De spilte super bra som alltid, og fikk gjestene til å synge bursdagsangen! I tillegg fikk jeg en dOMi t-shirte og et plekter med dOMi logo.. ! Hi hi! :))

F.v: Magnus, Robert, Frank. Trommis i bakgrunnen: Simen.

Vi hadde alle invitert mange venner. Og veldig mange av de som betyr noe for meg dukket opp. Fikk også noen gaver, bl.a gavekort på Gina fra Charlotte, Rita-vennlig armbånd, smykke og øredobber fra June Mariann. Lilla skjerf og vanter fra Thomas, Anette S. og Marianne, en flaske vin fra Robert, Frank og Camilla. (to av gutta i dOMi og dama til Robert). Fra Marte, Ann-Kristin og Jo fikk jeg en super kul veske etc. Fra Tina og Bjørnar fikk jeg ennå en veske og noe småtteri ;). Linemor sminket meg og fikset håret mitt! I det heletatt. Masse snille mennesker som vet hva jeg liker ;))Noen av gojentene mine. F.v: Rozemarijn, Anette K. , Solveig og Line.

(: Daniel og meg :)


(: Lillebror og meg :)


Stemningsrapport-collage laget av min kjære Rozemarijn:))

1 kommentar:

  1. Høres ut som du hadde en fin feiring! Sånn skal det værra! Vi får ta igjen når jeg kommer hjem igjen, da er du jo ferdig med skole og alt stresset også! ;)

    SvarSlett