mandag 16. februar 2009

Design lek:)

Ja.. det er jo webdesigner og Photoshop-tØs jeg skal bli.. Så jeg må bare ta meg tid til å leke meg mer! Skulle tro man hadde masse tid til det som student. Men det er så mye annet man skal bruke tiden på. Kjipe fag som tar opp tiden og for min del dreper motivasjonen til noe annet..

Er veldig sliten om dagen.. Etter jeg kommer meg hjem fra dagens gjøremål blir det ofte bare middagen før jeg "slapper av litt" og sovner en time eller to. Det ødelegger endel for meg. Nå er det ikke mange månedene til jeg er ferdig utdannet og skal søke jobb. Jeg føler at jeg har veldig lite å vise, som jeg er stolt av. Har rett og slett lekt meg altfor lite. Så her om dagen lekte jeg meg litt med en teaser til websiden jeg skal lage. Hva synes dere? :D

Forskjellen på de to øverste er kun skrifttypen. Alle tre har ulik. Hvilken synes dere er best?Så måtte jeg selvsagt teste hvordan den ble med sort bakgrunn.
På den sorte synes det ekstra godt at jeg ikke har vært flink nok til å frigjøre fra bakgrunnen. Men det skal jeg fikse :P

Bildet av meg er forresten tatt av min kjære flink venninne Rozemarijn Grace Idema.

6 kommentarer:

 1. Likte den øverste best. Har et forslag: Gjøre den "ROCK" teksten en smule mindre for det ser litt ut som man skal lese teksten som "Rock black fairy..." Om Rock er litt mindre blir den en del av dekoren lissom.
  Fint!

  SvarSlett
 2. oh, flinke deg!

  Vet hvem jeg skal kontakte når jeg trenger 'stjæs' til hjemmesider o.l ;)

  SvarSlett
 3. Takk! Jaaaa Line.. Ask me!! Jeg digger å lage sånt! :))

  SvarSlett