mandag 14. desember 2009

What have I been up to latly....?

Stille fra meg om dagen.. Er ikke så mye ekstra å hente her.. Sliten jente, og hangla med forkjørelse lenge. Men har da gjort mye morro forde! Så her kommer noen bilder fra diverse sosiale sammenkomster ;
14. november; Ute med jobbjentene :)

21. november; På besøk hos bestevennen min i Stavanger, fikk jeg med meg litt julestemning. Her har jeg og tantebarnet hans, Thea, pyntet Pippi, Mr Nelson og Lilla Gubben.25. november; Vamp konsert! Fortsatt fan selvom de har ny vokalist. Han forrige var mer røff og tøff! Men trøster meg med at han nye er pen å se på.. ooog sangen han har skrevet "Amanda", har rørt ettelerannet i meg. Hører på det hele tiden! :)

27. november; Fest med jobbjentene, barndomskameraten min(i bakgrunnen) og Christinemor :))28. november; Julebord med jentene. Middag på Fratelli. Her representert av 3 av gojentene på vei til Klimt.

4. desember; Tonemor og meg på julebord med jobben :)

7. desember; Søte jentene mine som jeg ser altfor sjeldent. Silje og Kristine på vårt årlige julebord med "Egyptjentene". Jeg var drit forskjøla, så det bildet skal dere slippe å se :P9. desember, Bursdan min. Fikk denne flaska av mamma og pappa. De synes den var veldig meg ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar