torsdag 16. juli 2009

Uka i Danmark

Søndag 4 juli kl. 6 (!!) på morningen reiste vi to biler fra Rælingen til Danmark. (Brukte vel rundt 9 timer på turen med 3-4 stopp.) Mamma og pappa i en bil, og min kjære bror Lars og meg i den andre. Vi skulle være med første uka i feriehuset foreldrene våre hadde leid på Marielyst i Danmark. Vi har vært med dit mye da vi var små, så vi er forholdsvis kjent der. Veldig fin strand, masse billig og go is, og ikke minst alkohol, for de som drikker sånt.. :P
Dette er feriehuset, veldig fint både ute og inne :)Lars og jeg bodde i anekset. Gang i midten og to identiske rom med dobbeltseng på sidene.


Her ser dere meg, Lars og Tommy med vårt øltårn. 3 liter øl for 200 kr. Med blålys som blinket på toppen .. hehe


Her satt vi noen kvelder. Likte navnet ;)


De laget god Strawberry daquiry! Ble noen sånne!

Været var ok, men var ikke strandvær mer enn et par dager dessverre. her sitter jeg å leser :)


Lars og pappa kaster frisbee!

Mamma og meg på buffet.


Der hadde de egen isbar!! Mitt flotte kunstverk :P


Jeg shoppa jo også litt! Var en tur i Nykjöping! der fant jeg en av mine favorittbutikker, TIGER!

På bildet ser dere en lilla "sopp" med plass til telys oppi (30 kr). En liten usb-mus (50kr) , favoritttannkremen min (20 kr) Strømper (10 kr), en blå penn med magnet (10 kr) Solfaktor 15 (20 kr), Aftersun (20 kr), to neglelakker i rødt og plumme, og to leppestifter i samme farger (10 kr pr), og to par sko, de lilla kostet 30 kr, og sandalene 1o kr.
I Nykjöping koste vi oss også med en annen favoritt. Nachooos :))

En av naboveiene våre. Synes navnet var litt kinky :P fant også en vei med navn "Klitvej"..

Er veldig deilig med denne typen ferie! Følte jeg fikk slappet ordentlig av. satt å så serier eller spilte Sims 3 på kveldene på mitt eget rom :) hadde vært en ide å tatt en lignende tur med en gjeng? Leie oss et stort hus og bare slappet av med strand og billig mat og drikke! Når været er bra er strendene like fine som i syden! Anbefales! ;)

3 kommentarer:

  1. Høres veldig koselig ut! Skulle gjerne vært med på noe slikt jeg!!!!

    SvarSlett
  2. ja, det er flere jente eller gutte gjenger.. og selvsagt grupper av par som reiser.. :)

    SvarSlett
  3. Likte koss anekset såg ud. Tak med dør! :P Godt å få slappa av litt itte et stress år på skolen, høres ud så du har fonne ein god plass te d ;)

    SvarSlett