mandag 18. januar 2010

Utfordring

Hentet denne litt artige utfordringen fra bloggen til ei venninne.

Utfordringen er:


1. Gå inn i bildemappa di

2. Velg den 6. mappen

3. Finn det 6. bildet

4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det


5. Gi utfordringen videre til 6 andre


Dette bildet lå i mappen "Jentene". Som navnet tilsier er det bilder jeg samler fra diverse koselige kvelder med venninnene mine.

Dette bildet er tatt etter en av våre hyggelige middag eller cafeturer. :)

Fra venstre står Ann Kristin; venninne jeg har hatt i mange år. Vi har sunget i kor sammen i hvertfall et 2 sifret antall år. Vi har blant annet bodd sammen på studenthybel, festet og vært på ferier sammen. Ei venninne jeg alltid kommer til å ha der :)

Rozemarijn: En nær venninne jeg ble kjent med i 2. klasse på videregående. Vi har hatt mange hyggelige og morsomme stunder opp igjennom årene. Har hatt mange gode samtaler på både godt og vondt. Hun er alltid der :) Hun er spesielt kjent for å være super talentfull fotograf, og be inn til sjokolade fondue ;)

Silje: Ble jeg kjent med gjennom June Mariann. Hun er en herlig jente med god ustråling. Alltid hyggelig å være sammen med. Og hun har en skjønn datter som heter Sofie Emilie som har blitt endel av jentegjengen det siste året :)

June Mariann: Jenta jeg har kjent lengst. Vi har vært bestevenninne fra vi var 6 år og gikk i samme klasse hele barne og ungdomsskolen. Vi har holdt kontakten siden. En god venninne som alltid stiller opp. :)

Setter stor pris på disse jentene. Et hyggelig bilde :))

Sender utfordringern videre til; June Mariann, Rozemarijn, Silje (ja, for dere har blogg;) , Camilla, Susanne, og Daniel.

3 kommentarer:

  1. Koselig bilde. Men du - det er tatt i Oslo :) Det er etter at vi hadde vært på Egon og deretter på Rockin :) Like før jul 08 :)

    SvarSlett
  2. hmms..... seriøst? Jeg avr sikker på dette var mellom bk og sånt i Lillestrøm... :P jaja... godt noen holder styr da :P

    SvarSlett
  3. Det er ved egertorget i oslo ;) bak oss har vi gata med rockin ;)

    SvarSlett