fredag 30. april 2010

Update

Da var det helga igjen! Ukene flyr, og jeg tror det betyr at jeg har det ganske bra? ;) Jeg tror helt seriøst at jeg lider av værsjuken. Så fort sola titter frem blir humøret så meget bedre og alt føles så mye enklere! Herlig!

Har hatt problemer med skulderen min en stund nå. Vondt når jeg bruker armen på visse måter. Feks på jobb når jeg løfter eller dytter på huska, og også når jeg vasker håret. Ingen konstant smerte, men plagsomt.

Har begynt hos kiropraktor. Aldri vært hos sånn type behandling tidligere, så gruet meg litt. Er ganske pysete når det kommer til smerte. Men han sier jeg er veldig flink, og jeg klager og syter ikke som endel pasienter visstnok gjør ;) Han presser på triggerpunter bak på skulderen/ryggen. Det er ikke veldig behagelig, men gått fint. Han knekker også opp nakken min begge veier og en punkt mellom skulderbladene. Trodde aldri jeg skulle tørre det, men han er veldig trygg og flink! De siste gangene har han bruket et slags stål-redskap for å massere senene inne i skulderen. Derav dette vakre merket på armen. Det er ømt, men ikke så vondt som det ser ut! Men selve behandlingen med redskapen er IKKE godt! Kjentes litt som han skrapet vekk huden et øyeblikk der, og da kan fortsatte gang to oppå blåmerket jeg allerede hadde var det ikke veldig behagelig.. ;)

Hatt 3 behandliger til nå, og han håpet 4-5 skulle holde. Så vi får se. Håpe jeg er ferdig før det blir t-shirte vær, for det ser ikke helt trygt ut med et svært blåmerke på armen ;)Sånn ellers er utdrikningslaget mer eller mindre klart. Hadde et møte på cafe i Oslo med tre medhjelpere. Vi snekret sammen en plan. Det blir helt klart en bra dag/kveld! Nå lurer jeg bare veldig på om jeg kommer til å slite med å få innbetaling fra folk.. Håper ikke folk er vanskelige.. men man vet jo aldri.. Er ikke glad i å mase. Og er ikke glad i å ringe. Spesielt ikke folk jeg ikke kjenner så godt. Får tenke positivt å satse på det beste!! ;)

Ellers er det ikke så mye spesielt å melde. Er på jobb, slapper av hjemme og er sosial med venner i en god mix. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar