tirsdag 5. oktober 2010

Hei og Hå

På tide med en liten oppdatering her kanskje.. ?

Jeg har ikke så overraskende blitt ringevikar i en barnehage mens jeg søker it-jobber. (høres kjent ut?) Barnehagen ligger rett over brua, så jeg bruker bare 10 min med sykkel. (Brua - eller de to bruene over til øya jeg bor på. Jepp! Jeg bor på en øy!) Takket nei til 100% vikariat denne gangen, for jeg kan ikke binde meg til noe. Må ha mulighet til å søke jobber og dra på interviuer. Men en liten inntekt ved siden av, og noe å gjøre er ikke så dumt. Veldig hyggelig barnehage! Jobber på avdelingen til Ella som jeg er er "tante" for. Pedlederen er en gutt i 20årene. Og jobber med to søte koselige jenter. :)

På fredag måtte jeg dra hjem fra jobb noen timer før... rett og slett så heldig å bli smittet av omgangssyken. Det er takka for å jobbe i barnehage ja ;)Spist lite og sovet dårlig.. Hang godt i denne gangen.. I morgen, onsdag skal jeg på jobb igjen.

I dag var jeg på en møte med et it-rekrutteringsfirma. Hun jeg pratet med var super hyggelig, og ga meg et par tips som jeg skal fikse i CV, så skulle hun prøve sitt best å selge meg til en firma som virket super spennende å jobbe i! Så alle må krysse fingre og tær for at jeg får en sjangse der!!

Ellers så har seriene mine begynt igjen! Hurra! Så nå koser jeg meg med Desperate Housewifes, Dexter, Glee, Gossip Girl, How I Met Your Mother og Supernatural igjen ;)

Ser dere på OsloGirls? Jeg er av typen nygjerrig - så jeg må alltid se på ting det blir mye blest om. Jeg tror ikke et sekund på at denne serien er ekte. Det meste, om ikke alt er nok bare skuespill. Nei.. den er IKKE bra! Og man blir flau av å se på.. men så må man bare tilfredstille denne nygjerrigheten..

Det beste med miniserien er er som heter Linnéa Myhre som skriver utrolig beskrivende og bra oppsummering av episodene på http://www.730.no/ Anbefales!

Episode 10 er beskrevet her: www.730.no/filmitem.aspx?newsId=6178 Ganske festlig hun der.. Ler godt av de oppsummeringene hennes! Gjør hele serien faktisk.. :P

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar