lørdag 19. juli 2008

Rita Ray og Nith-innvasjon hos Tina.. ;)


Joda.. jeg jobbet på barnepassen, så trente jeg.. og da jeg løp på tredemølla.. (eller gikk fort da for å være ærlig..) så går Rachel Ray som regel alltid på den tida jeg trener.. (er tv-skjerm på alle kondisjonsapparater.. *snikreklame*... ) (skal fatte meg i korthet heretter merker jeg.. mye unyttig babbling, hehe) Poenget er..: Rachel Ray lager masse god mat. Og jeg ble inspirert her en dag, så dagen etter laget Daniel og jeg kylling med krisp på! Nå skal Rita Ray forklare dere hvordan det gjøres. For det var kjempe godt!

Steg 1. Del en kylling filet i to på langs. Putt den i en plastikkpose med bittelitt vann i og bank løs med feks stekepanna. Tenk på noen du ikke liker eller noe som gjør det sint.
Steg 2. Sett frem tre skåler, en med mel og krydderet du vil ha smak av, en med et par piska egg, og en med brødsmuler (som man kjøper på dagligvare butikken).
Steg 3. Kyllingen skal igjennom alle stasjonene, i rekkefølgen: melblanding-> egg->brød smuler.. Tilslutt i stekepanna med litt olje.

Som tilbehør brukte vi fullkornsris og peppersaus. Men det min gode venninne Rachel fåreslo å bare ha en salat til.Ferdiiiig :)) Ser ikke så godt ut med alle de mørke fargene men. Kunne jo putta på et salatblad.. ;)


----------------------------------------------------------------


Fredag 18 var jeg først på jobb og trente etterpå. Planen var å sykle en tur til Carl Berner for å sjekke om de hadde noen bra mp3 spillere på Elkjøp. Min skrur seg plutselig av, og når jeg skrur den på sarter den tilbake til sangen jeg spilte sist jeg skrudde av. Så må trykke meg fremover igjen.. meget irriterende.. Vi (Daniel og meg.. ja vi henger mye sammen..) fant dessverre kun en sykkel ved første stativ så vi tok bena fatt. Veldig glad i sykkelkortet og muligheten til å sykle når det er bra vær. Men man kan aldri gjøre seg selv avhengig.. Så vi tuslet.. Neste stativ hadde ironisk nok også kun EN sykkel... Bleeeh. Fant ingen spiller. Er så dyyyrt, og jeg har ikke så mye penger nå. Må vente til jeg får første studielånet.. ;)

På vei tilbake kjøpte vi burgere og grillet i parken. Deilig med soool!!

Daniel drikker iste med isbiter og sugerør, fordi det er kos :)

God hamburger og salat med fetaost og krutonger!! Me liiike!!

Vi er gode venner vi...*mihi*

Senere denne kvelden var jeg på fest hos Tina. Endte opp med at over halvparten var NITH'ere. (my school) Richard, Mons, Lea og Svein Tommy. Bjørnar som Tina ble sammen med er jo også venn med disse folka, så de småertet henne litt... ;) Nå er det bare to uker til hennes kjære kommer tilbake fra USA. Så var det tre venner av Tina der. Hyggelige folk de og.. ;)). Ble igen tur ut men ble sent nok. Og jeg skulle på jobb dagen etter. Klarer meg alltid greit på barnepassen dagen derpå. Kjøpte meg en liter melk og salat. ;))

Nå skal jeg til mor og far en tur før jeg skal på fest hos Charlotte. Grille og kose oss. //Snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar