tirsdag 15. juli 2008

Sushi Mama...

Folk etterlyser faktisk oppdatering her.. Søtt ;) Etter jeg skrev sist har jeg jobbet hver dag, men likevel har Rita tid til å sosialisere seg. Fredagen fikk Daniel besøk av en kamerat og ei venninne av han. Satt oppe i St.Hanshaugparken med litt øl og vin (min kartongvin til ingenpengernesten fra Sverige, nam!!). Og senere på hybelen. Stakkars Karen hadde vært oppe tidlig og sovnet så søtt i fanget til Gisle.. og snipp snapp snute så var det natta.. (og godt var det.. trøtt som en strømpe selv (merkelig utrykk.. er strømper trøtte?)

Søt jente denne Karen.. 18 åringer kan være hyggelige de... ;)

Gisle understreker her at han IKKE er trøtt..

---------------------------------------------------------------------

På lørdag var jeg på besøk hos Camilla. Gikk i klassen min 1.året på NITH, så slutta hun :((. Hun bor i Drøbak så sees ikke altfor ofte, men storkoser oss når vi er sammen! Nuuudelig leilighet! Hun reiser til California for å jobbe et år som Au Pair fra august. Hennes blogg det er linket til til venstre her.. ;))Vi laget oss taco og så på masse episoder av "Whose line is it anyway?" Morro serie! Bør sjekkes ut! Legger ut en link med en av mine favorittleker..!!

http://www.youtube.com/watch?v=JtOBjKCIA3g&feature=related


nam, nam!! Taco er alltid en slager!!
Camilla i sin vakre gule regnjakke som hun skal bruke på Metallicakonsert i Bergen ;)

Er ikke feil med denne utsikten rett utenfor stuevinduet..!!

Nudelige solnedgangen!! :))

-----------------------------------------------------


På søndagen møtte jeg min kjære Tina og Kathrine på Elm Street for lunsj. Tina hadde endelig tatt tatoveringen hun har pratet om leeenge.. hihi.. Hun fikk et belte som jeg kjøpte i Køben med cherries på.. og jeg fikk en super søt lilla strikkejakke ting av henne ;)) Vi spiste burger og skravla. Så hadde jeg med blomster til henne fra Bjørnar. Han er i Los Angeles på sommerskole (noe film greier..). De ble sammen før han reiste. Jeg spleisa de på sommerfesten med skolen.. *mihi* Jenta ble glad! Og den stressa kjæresten ble fornøyd. Cuuuute ;))

--------------------------------------------------

Mandagen samlet vi en gjeng jenter og var på kino og så Mamma Mia.. Min vurdering av filmen kommer senere... ;) Da de andre jentene reiste hjem stakk Anette og jeg på Aker Brygge og satte og i sola og prata. Så endte vi på Sushi bar! Artig å se en dreven sushi spiser.. jeg bestilte meg kyllingspyd.. ;)


Jeg tror fortsatt ikke at jeg liker sushi btw....

7 kommentarer:

 1. Er det blomstene fra meg det er bilde av;P?

  B

  SvarSlett
 2. haha.. ja, kjære.. det er det.. :))

  SvarSlett
 3. Sushi som er såååå godt <3 <3 <3

  SvarSlett
 4. huhu, Sushi....bluh....

  B

  SvarSlett
 5. who the h**is anonym...?;p bruk det navn/nettadresse valget og skriv navn..MÅ ikke ha en adresse..Kultåvite hvem som skriver..ikke alltid jeg gjetter riktig hehe..

  Nei...Sushi ekke noe som frister foråsidetsånn..

  SvarSlett
 6. oooh.. Bjørnar.. hihi... så ikke den B'en før nå... ;))

  SvarSlett
 7. Camilla(hu i den råsexy gule regnjakka)24. juli 2008 kl. 14:26

  Hola Rita! Var så koselig å ha besøk av deg den helgen vettu. Vi har det alltid moro sammen vi! :) Vi får gjenta det en gang snart, men da blir det hjemme hos mamma igjen, for neste helg flytter jeg ut av min fantastiske leilighet...

  SvarSlett