tirsdag 30. september 2008

Gjenforening med folka fra ungdomsskolen

-Hvordan var det a?

:P Det var helt greit.. Jeg var med å hjelpe til rett før folk begynte å komme. Føltes egentlig litt trygt å være der tidlig.. Var hyggelig å hilse på folk igjen. Man har jo automatisk blitt oppdatert pga. vår kjære venn Facebook, så det var ikke de helt store overraskelsene når det kom til å kjenne igjen folk, hvem som hadde barn osv. De jeg har hatt kontakt med siden ungdomsskolen av de som var der er June Mariann og Heidi. Naturlig nok de jeg hang mest med denne kvelden også. Merket at det ble mye av de samme klikkene som da vi gikk på skolen. Ellers pratet jeg litt med de fleste egentlig.

Charlotte "Charlie" hentet June og meg da vi skulle hjem. Snill som hun er skulle hun "hente en kar i Oslo".. så siden June hadde sovna i forsetet bestemte jeg meg for å holde henne med selskap på kjøreturen. Men ingen sa noe om at han skulle hjem til SKI! Så da fikk jeg meg en kjøretur .. Burger på en Shellstasjon på Ski er ikke hver lørdag.. :P

PS. Da hun hentet oss fant jeg ikke jakka mi.. og hadde mistet en øredobb.. Dagen etter ble jeg med June opp for å rydde.. Da fant jeg jammen både jakka og ødedobben! ;)

June og meg (foto: Rozemarijn G. I)

Ingunn og meg (Foto: June M.H-G.)

Meg og Heidi (Foto: Rozemarijn G.I)

Linn og meg (Foto: Cathrine V. Fredriksen)


Og så var min kjære, søte Rozung oppe og tok klassebilde av hele gjengen. Etterpå var jeg modell for henne. Hun skulle ta bilder med lang lukkertid og lyssette med lommelykter. Det ble sinnsykt kult! Men ikke så enkelt å stå helt stille i en positur i 15 sekunder! Resultatet ble uansett ganske stilig :)) Selvom jeg ikke klarte å snurre i mykt gress i høye heler etter 6-7 øl.. :P************************************************************************

-Har du det bra ellers om dagen da, Rita?

Joda, jeg har det bra jeg. Men fortsatt lettere stressa over hverdagen må jeg innrømme. Nå har vi prosjektuke denne uka. Skal skrive et paper på 5 sider innen søndag. Samtidig har vi innlevering i flash og php (programmering), og jeg sliter i begge de fagene. Skulle også levere forslag på nytt deisgn til en side som vi skal jobbe med frem til jul idag.

Har allerede begynt å planlegge hvordan neste helg skal foregå.. På en tirsdag!? Tenkte meg en rolig helg.. Men skjer jo søren snyte meg noe heletida.. Ja, ja.. Vi får se hva det blir til.. ;) Nå har jeg sendt inn permisjonssøknad til koret, og fått innvilget frem til sommern 2009.. Og det er faktisk litt trist asså.. Vært endel av livet mitt i 11 - 12 år! Hver torsdag fra 19:00 til 21:00.. Men jeg trenger virkelig tid til å slappe av, studere, og være med venner... Og etter jul skal vi ha hovedprosjekt ute i bedrift. Da kan nok ting ta ennå mer tid er jeg redd.. Ja, ja.. skal man være litt optimistisk å si at alt ordner seg tilslutt da? :P

4 kommentarer:

 1. "Søren snyte" er det beste utrykket jeg har hørt på lenge!!!

  SvarSlett
 2. haha.. jeg digger det.. det er så harry at det er søttete ;))

  SvarSlett
 3. Godt at du har fått ordna permisjon fra koret, det ER jo tross alt bare en permisjon, så da kan du komme tilbake senere. Du har virkelig no å henge fingrene i om dagen. Driver og planlegger helga jeg og! ;) hehe. Vi treffes nok regner jeg med. Ble ikke Rock In på deg i dag da?

  SvarSlett
 4. Ble ikke Rock In.. :( Pga paperet som skal skrives, og design forslagene som vi måtte bruke tid på idag. Så hadde rett og slett ike tid ikveld.. Bleee .. Prøve å sees til helga ja :)) meget mulig at vi sees lørdag ;)

  SvarSlett