lørdag 27. september 2008
Nå er jeg på Jessheeeeim! (den der Diaz sangen..) Møtte June Mariann og tok en shoppingtur på Strømmen Storsenter. Lette etter accsesories til kjolen min til reuninon imorgen. Den ser dere på siden!! Kjøpte den på Oslo City igår, i en butikk som heter Sorbet. Merket er Sisters Point. Den er sort og lilla. Just my colors det.. ;)) Idag endte jeg opp med to par øredobber, to armbånd, en sånn kort sort strikke jakke til å ha over, og strømpebukse. Kjøpte meg nye sko igår også. På OASIS faktisk! Butikken til mine gode venninner Rozung og Solisol! hihi! Legger ved et bilde av de også. Litt usiiker på om jeg skal bruke småsko, eller om jeg skal låne et par sorte støvletter av June Mariann. Prøvde noen istad. (som dere kan se i hennes blogg..;) Det ene paret var dritkult! Men jeg klarer ikke gå i så tynne heler.. men de er sort og lilla med ruter! Mohi ;))June Mariann sine sko.

Mine nye sko fra Oasis.

Også har jeg gått forbi en søøøt bil noen ganger nå. Idag tok jeg bilde!! Se på den a!! Metallic, mørk lilla!! Konebil for meg når jeg får unger?? hehe!

Lilla biiiil!!

Glemte også å legge ut bilde fra dagen jeg våknet klokken 5 om natten og ikke klarte å svelge uten å jobbe hardt. Var øm i hals og oppover i øret. Noen som har opplevd noe lignende? Ble nervøs jeg.. helt klar for legevakta som åpnet klokka ni jeg. Og jobbet egentlig, så måtte sende sms til alle på jobben og høre om noen kunne ta vakta.. Vekte Daniel i 5 tida, og fikk lov å komme bort å lage meg te.. Hadde kun Fanalgin smertestillende.. (brukte sikkert et minutt på å svelge den pilla) og de har koffein i seg! Smart!! Laget meg en kopp te, etter oppskrift fra moren til Lea (fra Brasil) Te som basis, og honning, sitron og Kayenne pepper. Jo mer pepper jo bedre. Men skal love deg at det svir i halsen! Men det demper smertene!.. Sovnet etterhvert. Da jeg våknet var jeg litt bedre.. utover dagen roet det seg mer og mer.. Skremmende at noe så vondt gikk så raskt over!


Samling av diverse pleiende midler.. ;)

7 kommentarer:

 1. Hvor i alle dager har du kjøpt de June Mariann skoene? De var sinnsykt rå lekre og jeg har sååååå lyst på(selv om jeg kanskje ikke helt klarer så tynne hæler/heler jeg heller) :D

  SvarSlett
 2. hehe.. de er fra superkul.no..de har visst ikke noen inne nå. Og de i lilla var kun i en periode. men det er lov å sjekke senre å se om de har fått de inn.

  SvarSlett
 3. Hei søta. Jeg har jo hatt masse problemer med halsen oppover mot øret opplegg AU AU dødlig vondt smerte AU! Så jeg følte med deg da du sa du var syk ass!! Ga deg jo tipsene jeg kunne også ;) Og det er skummelt at det kommer og går så fort - men tro meg du ville ikke hatt min versjon - sommeren før vi ble kjent fikk jeg det jo første gangen og da var jeg til og med på sykehus flere ganger for det. Varte jo i en mnd, så ble jeg frisk men så syk igjen osv.. Holdt på lenge og får det enda innimellom men legene vet ikke hva det er.. :(
  Søte Oasis sko ;) Og fin kjole!!

  SvarSlett
 4. hihi.. takk vennen.. jeg drakk jo te, og et glass vann. det skulle liksom hjelpe å drikke masse.. bør kanskje bare være glad til at det gikk raskt over.. samvirtigheten min som synes det var litt flaut å være mer eller mindre helt frisk igjen dagen etter. når ei av jentene på jobben hadde måttet jobbe for meg..

  SvarSlett
 5. Heisann!
  Lysterapi ja... Jeg har en lampe som ser ut nesten som et lite ansiktsolairum. Den skal brukes hver morgen i ca en halvtime i en-to uker. Da sitter du bare og ser inn i lyset eller rett bak lyset (f.eks. kan du se på tv), hovedsaken er at lyset treffer øynene ; )

  SvarSlett
 6. Jeg har brukt lampen i en uke nå, og jeg merker forskjell i humøret og energinivået : ) Jeg snakker mye med samboeren min, og han merker det også! Ikke fullt så irritabel som før (og visstnok større sexlyst, hehe...) ; ) Så det anbefales hvis du kjenner at du blir litt deppa om høsten!

  SvarSlett
 7. Jeg fikk lampen av psykologen min, men den er bare til låns. Jeg aner ikke hvor man kjøper eller hva de koster, prøv å søk på nettet! : ) Jeg tror (bare tror) de ligger rundt tusenlappen, men det synes jeg er verdt det hvis vinteren blir lettere! Jeg stapper i meg trankapsler, rosenrot og johannesurt hver dag jeg også ; )

  SvarSlett