mandag 27. oktober 2008

Helga mi :)

Kost meg denne helga! Startet med forelesning tidlig fredag morgen hvor jeg fikk godkjent del 1 av Php innleveringen min. Skulle lage en blogg.. utseende klarer jeg fint..værre med alle funkjsonene og kodingen. Fått endel hjelp fra min bestestevenn Daniel... :D Så hadde gruppa mi møte med en bedrift som heter CSC. Daniel og jeg hadde pratet med han da han sto stand på skolen vår, og fikk en avtale med han. Vi skal jo ha hovedpsosjekt - jobbe ute i en bedrift fra januar til april neste år. Møtet gikk veldig bra. Super hyggelig fyr! Avtalen ble gjort, så nå har vi et sted å være! Gruppen min består av Frode, Daniel og meg som jobbet sammen i fjord, og Raymond som studerer E-Buisness. Kjent han siden 1.klasse. Begynner å glede meg masse til å jobbe i en bedrift! Kantina var helt super også.. og vi får egne maskiner og telefon der.. :D

Etter møtet skulle Rozungen og jeg ha litt alene tid. Men det endte med at gruppa mi ville ha meg med å feire av avtalen var i boks, og Rozung hang seg på. Vi var først på Egon og tok noen øl der. Så havnet vi på Expressen hvor vi spilte bilijard. Rozemarijn og Rita ble Team Rota, og Daniel og Raymond ble Team Daymond. Frode måtte hjem til daten sin som hadde laget middag.. ;) Etter litt bilijard dro Raymond videre ut, Rozung hjem, og jeg spanderte middag på Dolly på Daniel siden han har hjulpet meg så mye med programmering.. :D Kjempe kos!

Team Daymond
Team Rota

Irish Cofee... NAM!! (eller hva Solisol? ;))

Rosa mi og meg

***************************************************

Lørdag 25. + Søndag 26.

Jobbet til et. Så laget jeg ferdig gaven til Monika. En bilderamme med bilder av oss, en magnet med bilde av oss, og en koffert lapp med bilde av henne. Som hun btw gav til kjæresten sin! hihi! I tillegg fikk hun et par hårspenner og kooosesokker!! Møtte Henriette på Majorstua rundt 7. Festen var hjemme hos kameraten til Mon, som heter Leif. Mange hyggelige folk, en koselig kveld! Endte ute også, selvom jeg skulle jobbe søndag. Møtte en kamerat jeg ikke har sett på kjempe lenge. Sebastian og jeg hadde det artig på London vi ;) Møtte tom. Susanne og kameraten utafor. Kom meg sent i seng.. Så sleit med å komme meg opp på jobb på søndagen.. jeg trodde jeg ikke rakk det, men vi stilte jo klokka.. Så jeg rakk det fint :) I 6 tiden var det filmkveld hos Rozung og Ida. Vi fikk servert pastasalat og rundstykker, og så Hawai, Oslo. Deilig søndag!

Monika ble kjempeglad for gaven :D

Henriette og meg


Monika og Andreas

Sebastian og meg

1 kommentar:

  1. Søte bilder :)Glad jeg fikk se deg masse i helga :)

    SvarSlett