torsdag 30. oktober 2008

Tidlig slapsevinter i år?

Våknet i går til hvit bakke da jeg så ut av vinduet på hybelen.. hmmms.. Mange blir jo happi og ønsker snøen velkommen.. Men jeg er litt mer skeptisk. Er jo ikke kuldegrader døgnet rundt ennå. Så den snøen smeltet riktignok til idag.. og nå er det våt og slapsete og ekkelt..

Men men.. over til noe morro!! I morgen er det Haloweenfest i kroa på skolen. Vi blir en gjeng hos meg først. Skal feire Charlotte sin bursdag som er på lørdag. Daniel og jeg lekte oss med parykkene våre idag. Må bare legge ut et bilde eller to.. Jeg skal være en DevilFairy, og han skal være Pirat/Jack Sparrow. Jeg skal jo ha den sorte med mørkrosa striper. Men jeg synes det var så morro å låne hans parykk, for da ble jeg skikkelig hippi eller indianer!! Han var jo super skjønn i min parykk.. Litt som han i den Coop Prix reklamen.. Black Metal fyren som kler seg i rosa og danser til "Ooo oooo, I'm a Kitty caaat..." Husker dere den?? hihi!! ;))

Sjekk den ut: http://www.youtube.com/watch?v=W588evpMTtY

3 kommentarer:

  1. HAHAHA Digger det bildet av Daniel i midten!!!!! Nais ass!

    SvarSlett
  2. hahaha.. ja.. det er jo han fra reklamen "ooo ooo I'm a kittycaaat" :P

    SvarSlett
  3. Hahaha. Ja off, at eg gjekk med på det forstår ikkje eg! Ser ikkje for meg at der bler någe bedre imårå når me ska blanda alkohyl inni bilde O.o

    SvarSlett