fredag 14. november 2008

Nam, nam... + litt design =)

Idag var det denne isen som fikk testet seg. Den smaker jordbæris med sånn ostekake kjeks i seg. Liker man ostekake er den absolutt verdt et forsøk! Koste meg jeg ;)

*****************************
Ellers så må jeg skryte litt.. :) Sto opp å dro til PHP/programmerins-forelesningen kl. 8:15 alene idag. Daniel er i Stavanger, og Frode ble hjemme idag. (Gutta mine det, de jeg henger med og jobber på gruppe med i de fleste fag.) De andre forelesningene våre starter 16:15, 11:15 og 17:05.. så denne her er litt hard. Men det gikk.. Vi skal lage vår egen blogg, og i siste innlevering skal vi fikse endel ting som jeg ikke har den fjerneste lille anelse av hvordan man gjør.. :/ Jeg har gjort noe ut av designet da.. noe som har NULL å si for vurderingen i dette faget.. Men det er jo det jeg synes er morro! Dere ser foreleser Tomas uten H har skrevet testinnlegg, han var facinert over designet. ;) Dere kjenner også igjen banneren.. men her har jeg prøvd meg på lilla og sort, siden det er mine farger.


*****************************
Laget teaser til Årboka idag. Den kommer opp på et par skjermer på skolen og en prosjektor på veggen, i tillegg til 4 printa versjoner. Vi skal bli en "grønn skole", så vi skal printe minst mulig.. :P Jeg er en av 7 medlemmer i årbbokkomiteen, og en av to designansvarlige. Morro å bestemme litt!!

*****************************
Har også fått et oppdrag fra sjefen til mamma. Jeg har laget noen kort til et par av de som jobber der tidligere. Så hun bestilte meg til å lage et kort i A4 størrelse til venninna hennes som blir 50. Hun ville også gjerne betale meg!! Men jeg har jo alltid laget disse kortene til venner og familie fordi jeg synes det er kjempe gøy. Aldri som en "jobb". Så hva søren skal jeg si at det koster? Synes det er kjempe vanskelig! Startet på kortet igår og jobbet med det mens jeg surret på dataen med mitt, og har småjusterte litt idag. Ikke brukt all verdens tid heller.. Har dere noen tips til hvordan jeg skal ordne betaling? En som ga tips om å be om en flaske vin. Men det blir jo en hundrelapp ca. Er det lite liksom? Som utdanna designer får man jo endel hundre lapper i timen. Men dette er jo som en tjeneste for sjefen til mamma også. Vanskelig å sette en prislapp på eget arbeid! Vet at du vet endel om dette min kjære fotograf Rozung ;)


*****************************

Har jobbhelg, så planen er å ta det med ro. Vært fristet til å dra ut å møte venninner ikveld, men ble hjemme. Imorgen tenkte jeg å trene etter jobb, så hjem å slappe av. Er bedt på pysjvors hos ei veldig søt venninne som skal feire bursdag, så tenkte å ta turen dit, men droppe å dra ut så det ikke blir sent. Skal prøve å få gjort noe skole i helgen også. På søndag etter jobb skal jeg til Eidsvoll å jobbe med skole med Frode. Vi skal kode en side som vi skal redesigne og omstrukturere. Mye å gjøre om dagen.. Så når jeg har en helg hvor jeg har mulighet til å gjøre litt så må jeg bare gjøre det. Akkurat nå øver jeg på teksturering i 3D. Har lagt på etikett på en juiceboks.. :P Neste helg er det jo bursdagfeiringen min :)) Gleder jeg meg til. Tror det blir meget bra!

4 kommentarer:

 1. Om Michael skal ha det is merket tar han den isen ;)

  SvarSlett
 2. Ang prising... Nei aner ikke... Jeg underpriser meg jo selv, men det er foto, ikke design lissom. Men... enten en vin eller 400 kr kanskje? Men hun printer selv ikke sant? 400 kr er jo BILLIG... Men det er vanskelig å ta mer lissom :/

  SvarSlett
 3. Jada.. hun skulle printe det selv. I A4. Mamma skulle prate med henne på jobb idag. Blir vel en vin og noe penger ved siden av tenker jeg. Ikke gjort så mye sånt for "kunder" før. SÅ man starter vel lavt, og kan gå høyere ettehvert.. ;)

  SvarSlett
 4. Den isen va ikkje møje goe! Men så lige ikkje eg ostekaga heller då :P Nydeligt blogdesign. Må bare begynna å bruga den bloggen isteden for denne (når ann e ferdig)! Kanskje triksa te et par funksjonar te, så e du i mål vettu :D

  SvarSlett