tirsdag 11. november 2008

::Ønskeliste

Heisann guys. :)

Fått noen spørsmål om hva jeg ønsker meg.. siden jeg jo skal feire min 25 års dag snart og så er det jul og sånn så kan jeg forstå det.. ;)

Tjaa.. Har skrevet ned en liten veiledende liste. Men synes det er vasnkelig å ønske seg ting.. for jeg aner jo ikke hva man kan ønske seg som ikke koster så mye og sånn.. Så gavekort har blitt mer min greie i år.. Før glemte jeg å bruke de.. Men nå har jeg ikke så mye penger.. så det hadde jeg nok husket på nå.. ;)
Haha, se den søte buttonmaskinen!!


En liten men viktig beskjed til dere som vil gi meg bursdaggave. Vi har ikke noen mulighet for å lagre gavene i lokalet.. Så det beste hadde vært om dere ikke tok den med denne dagen.. Men mindre den er liten og snedig da såklart.. :P

Skriv gjerne hva dere ønsker dere. Vil gi en oppmerksomhet i år. Selvom økonomien ikke strekker til de helt store gavene i år.. Men det ER tanken som teller! Digger gaver hvor du merker at den som gir den kjenner deg.. både å gi de og få de :))

3 kommentarer:

  1. Jeg skulle gjerne ordnet en liten personlig gave til deg, og vært med på festen deres! Men vi får ta det neste år søta! :)

    SvarSlett
  2. Jupp enig!!!
    Og er også med på oppmerksomheten... DÅRLIG RÅD :S:S!!!!
    Men fin oppmerksomhet blir det nok...Noen skal jo til London snart....:P

    SvarSlett
  3. Camilla: jaaa :)) detmå vi ta igjen vettu! Skulle gjerne besøkt DEG jeg! Men har ikke såd til det heller.. snufs :P

    Rozung: Jaa;)) Det skal du! Og der har de veldig masse Rita-vennlige ting :D

    SvarSlett