onsdag 21. januar 2009

Snart nyutdannet!

Til sommeren er jeg ferdig utdannet Bachelor It, med fordypning i design. Disse tre årene har gått fort! Til sommeren må jeg vel begynne å søke jobber! Litt skremmende! Jeg må få ut fingeren og lage meg webside snart! En personlig og en for jobbsøking tenkte jeg. Føler bare ikke at jeg har så mye å skryte av ennå.. Men det bør jeg igrunn ha.. krever nok bare litt mye av meg selv.. Presentasjonsangst rett og slett.. men et sted må man jo starte. :)

Planen er å se om jeg kan starte rett i jobb, og at jobben kurser meg underveis. Eller om jeg må satse på å kurse meg selv et års tid og søke igjen. Eventuelt finne en Mastergrad innen design. Men det er ikke sikkert det er nødvendig, eller lønner seg med tanke på årslønn. Markedet er sultne på It folk om dagen. Håper bare noen har bruk for en med min kompetanse! *krysse fingrene*

Vi har kommet igang med en prototype av treningsdagboken nå. Hva synes dere om mitt flotte forslag til navn og logo? :P De har en branding som sier noe om farger, skrifttype, og disse 5kantede boksene. Dette er loginsiden foreløpig. Et førsteutkast. Så det kan stadig komme forandringer frem til ferdigstillingen i mai :) Åpen for kommentarer!

2 kommentarer:

  1. Det ser kjempe bra ut!!!!


    Line Makeup

    SvarSlett
  2. Stilig! :D Vi tvinger oss selv til å holde tilbake på deignet så langt :P

    SvarSlett