søndag 18. januar 2009

Rita i "ekte" jobb ;)

Dette siste halvåret av min bachelorgrad skal vi være utplassert i en bedrift tre dager i uka. Min gruppe består av Daniel, Frode, Raymond og meg. Vi har fått være hos en bedrift som holder til på Skøyen. De heter CSC Solutions (http://www.csc.com/no). I følge de selv drver de med "alt". Vi skal utvikle en webbasert treningsdagbok. De har treningsrom kjelleren, og ønsker å motivere de ansatte tl å trene (i arbeidstiden sn). De mener dette gr de ansatte mer motivasjon, energ og bedre helse.

Vi har fått god arbeidsplass, en halv etasje som sto tom. Vi bruker et lite hjørne, og har eget møte rom og greier. Vi har også fått hver vår stasjonære pc med nødvendige programmer, og hver vår fasttelefon på pulten. Ordentlig opplegg ;) Lunsjen er meget bra! Vi har fått kantinekort som fylles på. Dagens middag koster 35 kr. På torsdag var det fisk og skalldyr buffet. Masse snacks for de som liker sånt. Jeg holdt meg til salaten min. Ellers er brød og drikke gratis. Så man kan få seg en meget billig lunsj hvis man går inn for det.

Jeg er faktisk prosjektleder dette året også. Koselig at gutta stoler på meg. ;) Strukturerer dem og passer på at ting blir gjort, og tar meg av dokumentasjoner og sånt. Trives med å være den med oversikt!


Her ser dere meg vinker til Daniel som tar bilde. Han har plassen ved siden av meg. Ovenfor meg sitter Frode. Pulten nærmest tilhører da Raymond.

Sånn ellers så har jeg et nyttårsforsett. Trene 3 dager uka! Denne uka trente jeg faktisk tre ganger. Meget stolt! Idag, søndag var mamma, pappa og Lars på besøk. Vi spiste taco. Med Daniel itillegg ble det ganske trangt på det vesle kjøkkenet, men det gikk :P Nå skal jeg og Daniel se en episode eller to med Heroes. En av mine favorittserier. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar