søndag 5. april 2009

Påsken 09

Denne påsken skal jeg jobbe med endel skole, og et par andre oppdrag jeg har ved siden av. Skal blant annet lage nytt design og layout for http://www.kvinneakademiet.no
Forslag mitt til nytt design blir sånn:

I tilbakemelding fra damene ønsket de en lysere side, og med sommerfugler istedenfor biller, tykkereskrift på logo, den lille teksten ville de ha under, og flere knapper. Så dette er mitt nye forslag:
Har såvidt kommet igang med å kode siden. Slik ser det ut foreløpig:


Utfordringen blir å plassere ting slik at jeg får med den grå rammen rundt. Og så skal sidens funksjoner kodes i PHP, så der må jeg få litt hjelp av Daniel. Knappene må også på plass. Og hver av siden skal jo ha en side med innhold, så det er litt jobb. Men det er morro med et reelt oppdrag :))

Denne helgen har jeg vært med mamma og pappa oppover å besøkt mormor og bæssfar. Har sittet litt med denne siden, og igår laget mamma og jeg påskekyllinger. Mine ble litt utradisjonelle;


Det andre oppdraget jeg har er å lage en logo for barnepassen på Oxigeno hvor jeg jobber. Har laget endel forslag, men så fant jeg ut at akkurat de to skrifttypene jeg har valgt ikke var lov å bruke fritt. Nedtur.. Da må jeg finne noen nye skrifttyper, men selve ideen kan jeg jo bruke. :)

Har laget mange ulike versjoner av disse igjen... men her ser dere litt tanken:

1 kommentar:

  1. Så flink du er!!! Kreativ jente! Kjipt med den skrift typen da. Ang designet på logoen: Jeg likte de to øverste - for de ga meg følelse av at her hører det barn til - den siste ble litt kald og teknisk (veldig fin egentlig, men den ble lissom ikke så VELKOMMEN BARN, altså mindre barnevennlig). Likte de to øverste like godt - ombestemt meg 3 ganger på hvilken jeg likte best alt så da får de stå på lik linje i min bok ;)

    SvarSlett