mandag 20. april 2009

Trøste-shopping? ;)

Humøret er vel ikke helt på topp om dagen.. masse tanker om hva fremtiden vil bringe.. lite overskudd .. sliten rett og slett.. Det som gleder meg i slike tunge tider er litt shopping. Og det er ikke snakk om mange lappene. For det meste tar jeg turen innom Nille på St.Hanshaugen senter likeved meg i Oslo.. Og da blir det noe nytt dill dall derfra.

Idag var jeg innom Glitter på Lillestrøm City! Der kjøpte jeg en super kool ring! En lilla data-tast som det står "Ecs" på :P Et par hengende øredobber med sorte tøysløyfer, og en hårstrikk med sort sløyfe. Så var jeg innom H & M. Der kjøpte meg meg ennå en kul ring i plastikk med sort sløyfe! Veldig glad i sløyfer!! :)) Her kjøpte jeg også en ny sort skinnveske.. siden den jeg brukte tidligere er ødelagt.. :(
Og så ble det et par lilla-gjennomsiktige solbriller fra H & M! Er kun vesken dere får se bilde av foreløpig.. siden jeg er for slapp til å orke å ta bilder.. :P

I dag var jeg først på jobb, så var det en tur på årbokmøte på skolen, og så tog til Lillestrøm for linsekontroll. Rakk altså litt shopping først ;) Nå er jeg hjemme hos mor og far. Sover her i natt. Så er det hovedprosjektjobb på Skøyen imorgen.

Joda.. jeg har vært hos frisøren og klippet meg, men ennå ikke farget håret. Så de som lurer på hvordan det blir må vente i spenning. Har i hvertfall forstått at dere mener at lilla er mest meg. Og det er jeg jo enig i.. det eneste jeg tenkte på var at rødt kasnkje blir tatt litt mer seriøst nå som jeg skal ut å søke jobber.. men jeg vet sannelig ikke jeg.. Får vente å se hvilket innfall jeg får..

Inspirasjonen min til rødt hår kommer fra en britisk ungdomsserie som heter Skins! Der er det et tvillingpar, hvor begge har rødt hår, men råkul klipp, og de bruker masse sløyfer og hårspenner som jeg synes er morro selv!

Emily

------------------------Forsinket blogging fra helgen -------------------


På lørdag på dagen var Tina og jeg på loppemarked. Ikke noe spennende der, så endte med pølse på Tina, og vaffel på meg.

Sånn ser Tina ut når hun spiser pølse.


På lørdag kveld var det bursdagfest for å feire min kjære venn Line som ble 23 år! (unge jenta!)


Line hadde laget supergod sjokoladekake!
Sånn ser Roze og jeg ut når vi poserer med kakestykkene våre :)


Flere bilder på bloggen til Rozemarijn for de nygjerrige :P

3 kommentarer: