torsdag 25. juni 2009

Jeg er i Stavanger :)

På lørdag var jeg sammen med Charlotte og June Mariann. Challa laget pizza til oss i leiligheten til Junemor. Hun hadde også billetter til konsert på Jessheim. Vi hørte De Lillos! God stemning, og oppholdsvær til tross for regn tidligere på dagen. Fikk hilst på Silje og Roalden hennes også. :)

De Lillos spilte slagerere som "Tøff i pyjamas", "Kokken Tor", og den nye landeplagen "Flink" med ei lokal jente som solist.

Frost og matmor. Samboer til Junemor. Nydelig :))


Frost var med oss hele dagen. Ble litt høy lyd for de små ørene hennes så June måtte hjem en tur. Men møtte henne senere da vi tok en tur innom Byfesten i Lillestrøm. Der møtte vi også gojenta mi Rosemarijn. June og Rozung tok med Frost på cafe, mens Charlotte og jeg tok en tur innom Klimt. Møtte noen kjente. Junemor kjørte meg hjem så jeg fikk sovet litt før turen til Stavanger dagen etter. Vi hadde en god og lang samtale. Var kjempe koselig å ha deg litt for meg selv også, lenge siden sist :)) Og jeg fikk kost masse med Frost også :)

-----------------------------
Søndag 21. juni hadde jeg flybillett til Stavanger. Kom frem kvart over 11, og ble hentet av Endre og Daniel. Fikk grillmat til middag, og slappet av med serie i kjellerstua. På mandag hadde Daniel samtale med et rekruterringsfirma, mens jeg tuslet rundt i byen å så i butikkene. Kjøpte meg lilla solbriller og en ring med stjerne i sånne boder som jeg er så glad i :P. Møtte søsteren til Daniel med to venninner på cafe. Koser meg jo alltid med barn rundt meg, så synes det var hyggelig.


Dette er William som Daniel er onkel til. Blid sjarmør!


På tirsdag var det St.Hansaften. Nede i Dollevika (eller vigå som de sier her) like nedenfor huset til foreldrene til Daniel var det laget bål, og alle naboer kom med grillmat og noe å drikke. Endre, Daniel og jeg tok en tur ned.Bålet før det er påtent ;)

Mine nye lilla solbriller


Viggo og Liv Inger, de kjempe koslige foreldrene til Daniel :)


Et flott St.hans bål!


---------------------------------

Meg og Daniel på toppen av Prekestolen

På onsdag gikk Endre og en kamerat av han som heter Roald, jeg og Daniel på det jeg kaller en lang og krevende tur helt til toppen av Prekestolen. To timer opp og to timer ned. Og ganske så bratt! Men må jo til for å nyte enn sånn utsikt! Flere bilder på Facebook :)

Her kommer et lite filmklipp fra toppen, ganske unik utsikt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar