søndag 19. juli 2009

Helga mi :)

Fredagen min ble ikke helt som planlagt. Skulle jo jobbe i barnehagen hvor jeg har vikarjobb, men våknet på natta og hadde skikkelig mageknip! Veldig vondt! Og det surkla og sto i.. Sto opp og gjorde meg klar for jobb, men etter frokost begynte maven å prate igjen, så jeg måtte bare ringe barnehagen å si at jeg dessverre hadde klart å blitt syk, og måtte være hjemme. Irriterer meg, for jeg regnet ut at jeg hadde tjent rundt 950 kr om jeg hadde jobbet!! Siden jeg hadde vært hjemme fra jobb ville jeg ikke vise meg ute blant folk, selvom maven var bedre. Så på kvelden kom Rozemarijn og June til meg, og vi så en film. Priceless heter den, en fransk film om det jeg vil kalle en ekte golddigger. Ei dame som levde på rike folk.. Og forelsket seg i en hun trodde var rik, men som viste seg å være bartenderen.. Søt film, og koselig kveld med gojentene :)

------------------------------------

På lørdag var jeg på kino å se Harry Potter med min bror Lars, Heidi, og Lasse og Oda. Filmen var bra den. Lest bøkene så visste jo hva som skjedde.. eller kjente det igjen. Det hadde tydligvis hun bak oss gjort også. som satt og kommenterte til venninna si. Hvorfor har jeg ikke guts til å bare snu meg å si "kan du leie filmen på DVD å ta samtalen da!?!?!" Ble sinna inni meg.. det er ikke så morro når man prøver å nyte en film :P


Etter filmen dro Lars, Lasse og Oda hjemover, L og O bor i samme oppgang som Lars nettopp har flyttet til. Heidi og jeg fant veien til Lillestrøm. Vi satte oss på Peppes og tok en nachoships og en øl hver. Hun servitrisa var nok gasnke ny.. Hun helte flaskeølen min fort og brutalt oppi et glass så 70% av ølen var bare skum, og da det skumma over puttet hun fingeren sin oppå. Visste ikke helt om jeg likte at en ukjent putta fingeren sin i ølen min.. Tror hun skjønte at hun hadde dumma seg ut litt, for hun hentet en ny, som jeg sa jeg godt kunne drikke fra flaska. Så da fikk jeg en og en halv øl for 60 kr. Søren meg dyrt for øl i Norge! Savner Danmark :P

Kjæresten til Heidi, Arne kom og joinet oss litt. Da de dro hjem kom Rozungen og June å møtte meg. Så møtte sv Sabrina. Vi tok turen til Jekyll & Hyde først.. for der tar de ikke ingangspenger.. Men etter en stund fant vi ut at vi delte stedet med kun "vi over 40" og meget deppresivt utvalg sanger av mannen i pianobaren. Men det ble en Strawberry på meg!! :))


Bildet som Rozung tok av meg :)


Tok senere turen på Klimt hvos det var litt mer vår aldersgruppe. Skravla litt til før vi tok turen hjemover. Takk for koselig kveld snuppene mine! :))

----------------------------------------


Idag, søndag har vi hatt "nerdetreff" i kjellerstua hos meg. Silje, Rozung og June kom med laptoppene sine. Vi har fiklet med photoshop triks, og fått fikset utseende på bloggene til Silje og Challa. Koselig med sånne søndager.. bare slappe av med dataene sammen :P


Bilde av maskinene våre som June Mariann tok :)


Det var altså helgen min. Nå skal jeg se en episode eller to av Reaper. En serie som skal trøste med mens jeg venter på neste episode av Chuck. Begge veldig søte og bra, men Chuck er nok favoritten :P Begge seriene handler om en uvitende ung kar som får et stort ansvar lagt i sine hender. Begge seriene har humor i seg og er god underholdning. Chuck har fått lastet inn masse info i hodet sitt slik at han er veldig verdifull. Han blir en spesialagent og må løse saker med slemme mennesker (forklarer som for en 5 åring, men men ;) Han klarer på sitt klønete vis å redde seg ut av skumle situasjoner gang på gang.

I Reaper er det en gutt som på sin 21 års dag får vite at foreldrene før han ble født solgte sjelen hans til djevelen. (de laget en deal hvor førstefødtes sjel ble solgt, mot at faren ble frisk, og de hadde ingen planer om å få barn). Fra djevelen får Sam vite at han skal fange sjeler som har rømt fra helvette tilbake, og til dette formålet får han ulike redskaper. Feks en brødrister, "blåsebolber" etc. Ganske livlig fantasi den som skrev serien, men underholdene! Anbefaler begge seriene! Og selvfølgelig.. i begge seriene er det en søt jente som hovedpersonen liker, og det oppstår søt musikk og intriger og slikt som hører med :P Og begge gutta har noen karakterer til kamerater som det kommer mye god underholdning ut av.. Har dere noen favorittsereier dere kan anbefale meg?


Reaper

4 kommentarer:

 1. Jeg synes Reaper høres moro ut!!! :D hehe.

  Men altså seriøst?!? En servitrise som putter fingeren i ølen for å få den til å slutte å skumme?!?! ÆSJ!!! Skikkelig uproft!

  SvarSlett
 2. Takk for gooood hjelp verdens søteste Rita! :)
  morro at du oppdaterer ofte nå =D titter innom her:D
  GLad i deg!! <3
  klem challa!

  SvarSlett
 3. Hmm. Har jo fått så mange serie-tips fra meg nå atte eg vetkje ka eg ska anbefala :P

  Mmmmh, øl me servitøsfingersmak! :D

  SvarSlett