onsdag 22. juli 2009

Pannekaker og Yayas

I går etter jobb laget jeg med pannekaker til middag! Det er innmari godt med ost og skinke i! Legge på i panna og så steke litt til så osten smelter. Nam nam! Måtte selvsagt ha en med blåbær og en med bare sukker også da.. ;))

Etter pannekakene var jeg veldig trøtt som alltid etter fullarbeidsdag i barnehagen.. lenge siden sist jeg har stått opp tidlig og jobbet med barn. tar på i starten! Skulle hvile en times tid ("skulle bare ta en øl"). Våknet halv 12 på natta og hadde ikke hørt noen vekkeklokke.. Så jobbsøknader og andre viktige ting ble ikke gjort igår heller.. jeg må ta meg sammen.. Rozemarijn kjeftet litt på meg så jeg fikk fikset CVn min litt bedre og sendt en mail her om dagen.. men er ikke så altfor motivert for jobbsøking.. Hører jo bare fra alle hvor hardt det er å få seg jobb nå.. Men får satse på jeg er heldig bare jeg kommer i gang!


Idag jobbet jeg til halv 5 i barnehagen. Fikk lov å skifte til skjolen min litt før så jeg rakk bussen og toget inn til Oslo hvor jeg møtte Monikan min! Vi skulle på Yayas, en Thai resturant nede ved Aker Brygge. Monika's søte venninne Henriette skulle feire bursdagen sin som er i morgen. Ikke spist thaimat mer enn en gang før.. og det er en spesiell smaksopplevelse.
Her ser dere Monika slurpe i seg forretten som var en suppe laget av kokosmelk og noe sitron greier med kylling i. Overraskende god faktisk! :) (ser dere hvor brun jenta har blitt i sommer??)


Bursdagjenta fikk seg en Strawberry Daquiry

To av mine favoritt jenter! Anette og Monika i sine nye drømme pumps, puselilla med neonrosa! Hihi!!

3 kommentarer:

  1. Rita pannekager > strawberry daquiry ^_^

    SvarSlett
  2. Vanskelig å få seg jobb om dagen, ja. :( Får sammenbrudd og personlig konkurs snart, woohoo. Men har sett en del designjobber som sikkert passer deg. Må jeg begynne å sende deg linkene? :P

    SvarSlett
  3. Mmm, norske pannekaker! :) Så bra at du blogger ofte igjen Ritamor! Me likey. :)

    SvarSlett