onsdag 12. august 2009

Barn og babyklær =)

De siste dagene har jeg jobbet i en ny barnehage. Har vært i vikar i barnehagen hvor Lottemor jobber. Fått jobb der ut uka foreløpig, men er visst endel sykemeldinger ute å går, så er jo muligheter for å tjene litt penger mens jeg søker etter noe webdesign relatert. Trives bra, og kost meg ute i sola! Faktisk ganske rød i toppen idag.. Merker også at det tar på å ha trent så mye i det siste, og ha fulle dager i barnehage.. Så idag har jeg tatt meg en trenigsfri dag. Jobbet til kvart på 5 idag, så ble jeg hentet av Charlotte som sluttet 2, og hun laget kjempe deilig middag til meg. Grove lefser (offcourse), og tacokylling (ferdigkrydret). Kjempe godt! Og selvfølgelig bare sunne grønnsaker! Savner nesten ikke ost og mais engang.. :P

Etter middagen hos Challa (kjært barn har mange navn idag, hehe) så rakk jeg akkurat å tre nesa inn døra før mamma og pappa var på vei ut for å handle. Jeg kastet meg med. Har fått lønn idag (ikke noe å skryte av, kun for 4 dager i barnehage i juli, så var under 3tusen (dritt med de 36% i skatt siden barnepassen har del 1 av skattekortet)), og har noen gaver jeg måtte få kjøpt! Bebissklær :)) Gikk bananas i bebiklæravdelingen, og fant noe til alle tre som jeg hadde i tankene. Til to jenter og en gutt.

Et blury bilde, kan jo ikke avsløre for mye. Ingen er vel overrasket over at noen får noe lilla fra meg regner jeg med :P

Nå skal jeg endelig slappe av litt, og se på en episode av serien min fortida, Reaper. Så må jeg prøve å rydde litt mer i flyttelasset mitt, og kanskje sjekke om det er noen flere jobber å søke på.

3 kommentarer:

 1. Hihi babyklær :)
  Og du fortjener en frikveld eller to fra trening ;)
  KLEM til søta mi!

  SvarSlett
 2. Ingen trening!? Slacker!

  Neida :P Har snart jobbd i alle barnehagane i distrikte du jo :o

  SvarSlett
 3. Barna mine jooo ;) hihi! du aner ikke hvor godt det er å ha deg i barnehagen!! lovin`it=)
  kult at du blir der en uke til ass! jeg kommer mandag:) får bare leve med magesmertene mine.. sukk! :) håper de finner ut av det er nå :)
  og ja du vi må spise flere middager sammen denne uken! har noe torsk vi kan ta en dag og salat til.. det er godt det:)
  kjært barn har mange navn idag, JA!! her går det fra challa til mamma;) heheheh!! :) livet er herlig i en barnehage da. mye glede:)
  Vi jobber nesten samme vakter til uka ser jeg på ukeplanen! :) bare en halv time forskjell.. tror du skal følge siv anita sine vakter:)
  skjært
  Loooove ju babi ;)

  SvarSlett