søndag 9. august 2009

Bursdagfest, mere trening, og hyttetur :)

Oppdatert: Første avsnitt er nytt, og har lagt ut noen bilder fra festen :)

På lørdag var jeg på bursdagfest hos Susanne! Det er alltid morro på festene til Susanne og Glenn, og denne festen var intet unntak :)) Masse koselige folk og god stemning! Møtte igjen flere av de jeg hang mye med da jeg var sammen med HP. Var morro å møte igjen bl.a Ole og Raymond. Vero er god venninne av nåværende dama til HP og sa så fint " Jeg vet du er xn til HP, og at jeg er god venninne med Mandy, men jeg liker deg forde jeg.." Haha!" Søt jente. Har ikke telling på hvor mange år det er siden jeg var sammen med han nå jeg.. Men det begynner å bli noen år! Så håper ikke folk "dømmer meg" etter det ennå.. :P Vil være Rita jeg, ikke "xn til X" liksom. Storkoste meg i hvertfall på festen. Så var litt kjipt å bli hentet halv2. Men Charlotte og jeg hadde lovet hverandre at vi skulle på Høypuls-time kl. 11:30 på søndag.Forsøk på bildecollage, men har ikke helt forstått det med størrelse, så det ble litt smått. :PKortet jeg laget til Susanne


Og det klarte vi! Rozemarijn var med oss, og det var faktisk veldig morro! Flink instruktør, som ga masse energi, sang høyt til sangene, og var litt bablete.. Minnet litt om meg sa Charlotte.. Joda.. Kanskje. :P hehe..

Jeg er utrolig dårlig på aerobic-timer, men denne timen hadde mange kortere sett, så det var mulig å komme seg inn igjen hele veien. Liker meg best bakerst i hjørnet, så synes instruktøren var litt slem når hun begynte å gå rundt i salen å plutselig sto jeg foran! Frekt! Da har jeg jo ingen å se på.. Er avhengig av å kopiere bevegelser fra folk foran meg på sånne timer.. Så det værste som finnes er jo når personen jeg ser etter detter fra og jeg må finne en ny å se etter. :P Forresten meget imponert over gravide damer som trener altså! Håper jeg er i så go form og så flink også!

Etter en meget deilig dusj og litt lunsj dro Lars og jeg opp til hytta til mamma og pappa. Vi grillet oss middag. Jeg spiste en grillpølse med brød, og spiste to knekkebrød med skinke og tomat, og mango til dessert. Pølser er usunt vettu.. :P Så dro vi innom farmor på Nittedal. Hun satt i gostolen sin med brekt arm stakar. Men formen virket fin. Godt å se farmor igjen. :)

Vakre blåe neglelakken som jeg lånte fra en ellerannen på festen :P

Klikk for større bilde ;)

2 kommentarer:

  1. Flinke å trena å spisa sundt du :D Blåe neglelakk e kje din greia.. :P Må bare spør.. du så har kjøpt t-skjortå te bror din (siden ann e lilla xD)?

    SvarSlett
  2. haha.. nei.. blå neglelakk er nok ikke min greie.. men var så fristende ;) og nei... den t-shorta har han kjøpt helt selv! :P

    SvarSlett