torsdag 22. oktober 2009

Konsert-helg!

Ja, altså.. Nå er det torsdag, og helg igjen imorgen allerede men... dagene flyr avgårde, og jeg har ikke rukket å blogge fra helgen som var. På fredag var det konsert på Martins med et av mine favorittband Celeste. Vorset med Monika T. og Lindis. Men glemte kamera, så ingen bilder dessverre. Hun har to søte bisker. Dina og Ellen. De var kjempe kosete. :)

På lørdag var det konsert i Oslo, på John Dee, med min andre store favoritt, dOMi! Min bror og jeg laget taco med han gode venn Bendik først. Så kom en liten gjeng til broren min. De skulle på en fest, mens jeg dro til Thea før konserten. Møtte også ei jente jeg nylig har blitt kjent medd som heter Christine som joinet meg på konserten. Var kjempe morro på dOMi konsert som alltid! Møtte broren min ute etter konserten. Ble en tur innom nach hos trommisen i bandet. I seng rundt 6 ;)


Sånn ellers har denne uken vært en ganske hektisk uke.. Trente Høypuls-time på mandag med Challa. På tirsdag etter jobb hadde vi personalmøte, så var på jobb til halv9, ca 12 timer. På onsdag hadde vi arrangement for foreldrene fra 3 til 5. Alle måtte jobbe til 5. Og jeg var så heldig å ha den tidligste vakta, så jeg var på jobb fra kvart på 7 til kvart over 5. Sånt tar litt på. Men det var morro, for jeg og ei til var fotografer, så jeg minglet og gikk rundt og tok masse bilder. :)

Har også begynt i koret igjen. Var der forrige torsdag, og skal dit nå... Håper alle har det bra! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar