mandag 28. juni 2010

Brøløpp og update :)

Ja a... Da var min kjære Monika gift med sin elskede, Andreas! De har nå vært 2 uker på bryluppsreise i Brasil. Så gleder meg masse til å se jenta mi igjen! Selve dagen var helt fantastisk! Jenta strålte fra morgen til kveld. Kom noe tårer også.. men bare av glede! hihi :)) har vært en kjempe verdifull opplevelse for meg å være forlover. Talen gikk greit også.. bablet nok litt som jeg gjør når jeg blir nervøs, men følte det gikk greit.. :P

Min hovedgave til brudeparet er et fotobok som skal bestilles og trykkes av en fotobutikk. Hadde printet ut sidene før bryluppet så de fikk se på selve dagen. Resten av boka er fortsatt under utvikling. Maser rundt etter de beste bildene fra selve bryluppsdagen. :)) Legger ut de foreløpige sidene fra vi ordnet oss hjemme hos henne før kirken, og fra kirken og kirketrappa.

Ja! Hun var helt nydelig! i tillegg fikk de en sølvramme som de kan ha et vakkert bilde av seg selv i ;) Monika fikk også en vakker strandbag av meg i leopardmønsker og en gryteklut med bilde av en hånd med stor diamantring på. Hun er veldig glad i å lage mat. Flink og!
-------------------------

Helgen 25. - 27. juni


Ble med mamma og pappa "oppover" - det vil si til mormor og bæssfar i Hedemark. På kjøreturen oppover regnet det. Solen tittet også frem, så regnbuen viste seg! Jeg er veldig fascinert av regnbuen, så tok masse bilder! :))


Regnbuen over huset til Skiblander

Veldig avslappende hos mormor og bæssfar. De bor i en enebolig med tre naboer. Broren til bæssfar, Kåre, som bor opp en bakke bak masse skog. Nedenfor veien ligger to andre hus. Så veldig usjenrende å ligge å feks sole seg :P Faktisk første gang i år jeg legger meg ned å slapper av i sola med musikk på ørene og bare slapper av!Var som alltid en handletur på obs! på lørdagen. Jeg kjøpte meg et par nye sko! Nedsatt til 100lappen. De er i størrelse 39, men litt trange på foten. Så driver å går de inn, for de er virkelig kjempe søte! Så vil gjerne vide de ut litt! Kjøpte meg også ny bikini!! MED farger! Sendte bilde til daniel og fikk som svar; "Hekkan. kan du gå med farger då? Trodde du va allergisk mot det".. haha! Kjøpte underdelen til en "mer meg" bikini da. Sort med nagler, men overdelen satt ikke noe bra! Det som ligger underst er en kort sort olashorts, også med nagler :PGrillet til middag på lørdag, og da fikk vi besøk av to kattunger som bor i det ene huset nedenfor veien her. De var alene hjemme, og virket veldig sultne og tørste! De drakk lenge av en blomsterpotte med vann, og fant mais på bakken under bordet som de omtrent kranglet om. Stakkars søte små..


Har også en helt utrolig søt bestefar ("bæssfar" som det heter i Hedemarken"). Han hadde "slekk morderne kaffe" til meg. Fikk varmt vann og en pose med cappuccino, og han hadde pyntet koppen med lilla "kubelys" pynt! Og ikke minst; lang "cafe" skje! Tihi!


M og B har også katt. Han heter Ole (med tjukk L), og er godt stilt. Ligner på Pusur! :P Da vi skulle hjemover på søndagen hoppet han inn i bilen i fører setet. Tullekatten! ;)-----------------------


Sånn ellers så har jeg og min kjæreste, Daniel bestilt oss 2 ukers sommerferie til Tunisia. Vi reiser med en god kamerat av han, og samboern. Gleeeder oss!! Skal bli deilig! Begynner også å gå opp for meg at jeg skal flytte til Stavanger. Litt småtrist i barnehagen om dagen når jeg må si hade til foreldre og barn. Og ikke minst de ansatte. Men regner med å holde kontakt med noen av de :)

Barna er så søte! Blitt spesielt glad i de 19stk "07-erne" jeg har passet på siden i fjor sommer. De forstår nok ikke helt hva det betyr når jeg sier at jeg skal slutte i barnehagen, og flytte. Men har fått kommentarer som "er det båter der!? Da vil jeg komme å besøke deg", etterfulgt av "jeg og", "og jeeeg", "og jeeeg ooog". Hadde de bare visst hvor koselig det faktisk hadde vært å fått besøk av de. Hihi :) har også fått kommentar når mor har sagt til guttungen ; "Rita skal ikke være i barnehagen lenger etter sommeren hun, da kommer du til å savne henne" - "Ja... det er kjedelig..." (men hengende hode og trist blikk) ! Direkte rørende altså! Goungene!! Idag sa samme gutten til meg ved bleieskift " Hvor skal du flytte?" "Stavanger", svarer jeg. "Da kommer jeg til å savne deg.." Åååååh... smelt! Har denne uken og en til igjen før ferie. Blir deilig og litt trist på engang. Har endel jobb å gjøre med å se over hva jeg skal ha med meg på første flyttelass. Og må jobbe med webdesign så jeg får vist hva jeg kan å få en nørdejobb asap! Får nok alltids et nytt barnehagevikariat. Men det var denne utdanninga mi da.. Må få brukt den!! ;)

Til helgen kommer gutten min. Vi skal i en bursdag i "parken vår" på lørdag. Grillet mye der da vi bodde i byen. Søndag skal vi grille på hytta med mamma, pappa, bror og dama hans. mamma og pappa har vært gift i 30 år! :)

Nei.. nå har jeg vel tatt igjen for noen dager (les: uker) uten blogging....? Vi snakkes :))

2 kommentarer:

  1. Jaa, vi må finne på noe veldig snart vi!! :) Jeg har samme nummer jeg. Du også? Når flytter du avgårde?

    SvarSlett
  2. Utrolig kule lilla sko. Kommer til å savne deg når du ikke er endel av Tomter gjengen. Du har virkelig satt spor etter deg. Klem

    SvarSlett