onsdag 2. juni 2010

Utdrikningslag, sommerferie, flytting..og gla' nyhet!! ;)


Hei igjen dere som har tålmodighet og fortsatt er innom her.. ;) Blir sjeldent jeg blogger. Men de gangene jeg blogger har jeg i hvertfall samlet opp så jeg har noe å skrive om ;)

Mye tanker som surrer oppi hodet mitt om dagen.. Først var det planleggingen av utdrikningslaget. Og gjennomføre planene. Det ble kjempe vellykket og Monika koste deg fra tidlig til sent! :)) Så er det tankene om flytting til Stavanger.. søke jobber der.. og hvor jeg skal på ferie..

Først vil jeg fortelle dere som er nygjerrige hva vi gjorde på utdrikningslaget lørdag den 22. mai.

Startet dagen med å dukke opp til frokost hos henne kl. 10. Vi var 6 stykker i tillegg til Monika, og Andreas var med på frokosten. Jeg hadde også satt sammen en samling bilder til et slideshow som vi så på tvn. Var et par ganger hun hoppet foran skjermen og ble litt flau... Sånt liker vi! :))

Deretter tok vi turen til Frognerparken.. Her kom min kjære snille lillebror, Lars, og tok bilder av oss! Hun visste ingenting, og bare fulgte etter oss hele dagen. Men jeg synes hun taklet alt veldig fint! Jeg hadde jo lagt opp til litt morro med "brudeknuter" (inspirert av russetida som vi hadde sammen i 2002) . Hun måtte blant annet ha en aerobic-time for oss i parken. Hun tok oppdraget på strak arm! Var kjempe moro! Jeg hadde også kjøpt en diger metallic rosa hårbøyle og sydd på rosa tyll som hun fikk "knutene" i. For aerobictimen fikk hun et svettebånd.Noen av bildene min bror tok av oss i parken :)

Neste brudeknute var slageren "drikke øl med tamponger i munnen", som ga mye latter og en tampong i sløret. Så tok vår spreke venninne en shot sjampis og slo hjul 3 ganger på rappen. Da fikk hun korken i sløret.

Etter grilling og kos i parken i noen timer dro vi innom sentrum hvor hun fikk selge rosa boller med et skilt som det sto "Ta deg en (rosa) bolle" på. Folk var overraskende skeptiske til bollene selvom vi forsikret om at de ble bakt kvelden før og "bare" hadde kontitorfarge i seg.Turen gikk deretter hjem til Monika og Andreas (Hun hadde ingen husnøkkel med, så Henriette og jeg måtte møte Andreas for å låne hans nøkkel ;) . Her hadde vi kjøpt inn til å lage drinker og litt snacks. Jeg hadde også laget en film hvor jeg hadde filmet Andreas mens han svarte på ulike spørsmål ang Monika og forholdet. Monika skulle før hun så svaret hans gjette hva han hadde svart. De svarte meget likt på det aller meste! Imponerende :))


Været i parken var strålende! Men sekundet vi trådde føttende innafor døra hjemme hos M & A kom det en kjempeskur! Vi bestilte derfor likegreit pizza fra Peppes til middag i stedenfor å dra ut å spise. Monika fikk også dessert som de på Peppes pynten for oss!

Etter at drinkene hadde gitt ønsket virkning stakk vi ut. Vi endte på "Et Glass", og ble der til langt på natt. Monika måtte bestille en drink på trønder dialekt (A er trønder) for å få en trønderbart i sløret.

Ramla oss hjemover rundt halv 4 tida. Da kom Andreas fra grillfest og var i like godt humør som oss.. Alt i alt er jeg kjempe fornøyd med planlegging, gjennomføring og all hjelpen jeg har fått! Og ikke minst at Monika er en super og tøff jente som tar alt på strak arm, og at jeg så at hun koste seg med sine nærmeste venner :))


Sånn ellers......

Så er det altså 100% bestemt at jeg flytter til Stavanger. Jeg jobber i barnehagen til midten av juli. Så er planen en uke ferie her hjemme hvor jeg skal henge mest mulig med venner! Siste uka i juli kommer Daniel hit. Da har jeg også planer om å henge masse med venner! Så reiser vi nok til Stavanger og er der en uke, før planen er sydentur enten 1 eller 2 uker. Vurderer Barcelona eller Tunisia.. Noen som har vært noen av stedene og har noen tips til ting å oppleve så skriv det gjerne som kommentar :)) Skal bestille i løpet av uka! :))

Så er det forberedelser til bryluppet til Monikan min som er lørdag den 12. juni. Jeg har av mine supersnille kollegaer fått lov til å avspasere hele fredagen for å forberede oss til den store dagen. Skal sette på negler og ordne diverse, og roe oss.. :P Min jobb er vel å roe henne.. hehe!


GLA' NYHET!!!!

Attevettere hvaaaa? Danielen min .. han jobber i Stavanger.. Og firmaet hans skulle sende en ansatt på oppdrag i Løørnskog.. Altså min nabokommune! han fikk oppdraget. Jobben skal gjøres på mandag, men han fikk lov av jobben å reise hit på fredag! Så jeg får besøøøk i helga!!! :)) Weee :)))

2 kommentarer:

  1. Åå, Rita, da må vi prøve å møtes i juli før du flytter avgårde!!

    SvarSlett
  2. Ja, så klart vi må få til å besøke hverandre!! Og se hverandre i juli også! Jeg lander i Norge den 28. juni, så ikke så lenge til! Gleder meg! :)

    SvarSlett