torsdag 26. august 2010

14 dager på Djerba


Da er vi tilbake fra 14 dager på Djerba i Tunisia. Daniel og jeg reiste med hans gode venn, Jan Arild, og samboeren hans, Helga. Vi reiste lørdag 7. august på kvelden, og kom tilbake Gardermoen tiiidlig søndag morgen den 22. august. Jeg ble hentet av min snille pappa halv 8. Etter å ha ventet litt med de andre (Vi landet kvart over 5, men brukte litt tid med å få bagasjen og handle i taxfree) . De tre andre skulle videre til Stavanger med et fly halv 11.

Jeg skal pakke og pakke her i hjemme før mamma og pappa kjører meg nedover fredag 3. september. Da skal de hilse på svigers ;)

//Ferien vår i bilder//

Har lagt ut bilder på Facebook, men dere som ikke bruker Facebook kan gå inn på denne linken for å se bildene;


Shopping

Jeg har også vært på Jysk å kjøpt ting til mitt og min kjæres nye hjem! Var tilbud siden Jysk hadde bursdag. Så fikk kjøpt 4 sengesett (2 sort, 1 lilla(fargen min) og 1 limegrønt(fargen til Daniel), sort og metall søpledunk, såpedispenser og toalettbørste til badet, og en supertøff klokke som henger ut fra veggen med klokke på beggesider til kjøkkenet. Betalte under 700kr, så veldig fornøyd med handelen! :)) Skal se om jeg får tatt bilde..

*Pakke tenke pakke tenke pakke*


Driver å rydder og pakker! Alt skal vekk! Tror ikke mamma og pappa regner med at jeg skal vende tilbake til pikerommet denne gangen.. Så kan ikke oppholde et helt rom i huset dems med mine ting lenger fikk jeg beskjed om.. Godt ment da ;)

Har sortert klærne mine i "ta med", "på loftet", "fretex" og "kast".. Men når rommet nærmer seg ferdig har jeg masse i kjellerstua også etter jeg bodde på hybelen i Oslo.. Pjuh!

Men litt sosialisering må jeg få tid til før jeg flytter. Så har vært med venner innimellom også. Og på tirsdag skal jeg besøke barnehagen. Hadde senvakt siste dagen, så må levere nøkkelen. Må si jeg gleder meg til å klemme på "barna mine" igjen! Merkelig hvor glad man blir i andres barn etter å ha sett de hver dag i et år.

Fikk mail fra en mor om at hun savnet meg i barnehagen! Sånt varmer, og får meg til å revurdere noen sekunder hvorfor jeg skal ha meg it-jobb! Men så kommer jeg på valget jeg en gang tok, at jeg kan tjene en goddel mer.. og de 300tusen jeg har brukt på bachelorgraden..

Hadde jeg bare hatt like god selvfølelse og erfaring med webdesign som barnepass så hadde det nok vært enklere.. Merker jeg har litt problemer meg å skryte masse i jobbsøknader når jeg er nyutdanna og ikke har hatt it jobb før.. men går seg nok til! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar