onsdag 10. november 2010

Barnevakt + Middagstips

På lørdag var Daniel og jeg barnevakt i leiligheten vi skal overta over jul. Var litt kos å være alene der en kveld, med unger... En liten smugtitt inn i fremtiden kanskje..? :P Vi hadde elsdste jenta oppe en halvtime etter at mor og far gikk.. Var litt nervøs for hvordan det skulle gå å legge henne etter å ha foret henne med nachochips og rømme.. og cola! Men hun koste seg!

Vi så også litt på Ronja Røverdatter med henne. Og da kom hun å satte seg mellom D og meg i sofaen og sa at hun var vår beste venn, og skulle passe på så ingen skremte oss! Haha! Hun har sett filmen før.. så tyder på at hun synes den var litt skummel. Og det kan jeg være enig i.. jeg husker også flere scener som skremte meg da jeg var yngre.. feks den hvor Ronja og Birk hopper over den sprekken!! Og de fuglene med ansiter som kan prate!! "Nu ska blodet flyyyta"! Ooo... grøss.. skummelt.. Men var morro å se filmen igjen. :) De "vaffor då då" er jo super søte! Er veldig glad i de figurene der! Det gikk (heldigvis!!) helt fint å pusse tennene og legge jenta.. Jeg har talent! :P

Ella med Makka Pakka, Uppsi Daisy, Tomlingene og de... :P

Vi laget oss også pizzahorn da begge ungene var i seng. Har egenglig lyst til å bli flink på kjøkkenet og eksprimentere litt. Men det må liksom vente til jeg har noe helt eget.. har jo hatt mamma som har laget mat for meg i alle år. Da jeg bodde i Oslo ble det litt eksprimentering. Men delte jo kjøkken med en annen.. Så skal bli morro å teste ut nye oppskrifter! Har litt lyst til å gi middagstips her på bloggen. Kanskje noe mer spennende en pizzahorn..

-But here we go; Kjøp en ferdig deig fra kjøla på din nærmeste dagligvare - Stek kjøttdeig (kan evnt byttes ut med svinekjøtt eller kylling) - kutt opp ønskede grønnsaker (vi brukte løk og paprika). -Bland i pizzasaus, eller krydder etter ønske. -Stekes i 10-12 min! Og volia! Lørdagsmiddagen er servert! Så enkelt kan det altså gjøres.. ;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar