torsdag 18. november 2010

Langhelg På Østlandet

***************************************
Helgen som var ble det langhelg på østlandet på meg. Daniel joinet frem til søndag, men så måtte han tilbake på jobb mandag. På fredag hentet min kjære bror og samboeren meg og D på Gardermoen. Så kjørte vi oppover for å besøke besteforeldrene våre. Foreldrene til mamma.

Vi fire skulle bo på en hytte familien vår eier, og da vi var 5 min unna mistet min bror kontrollen over bilen. Glatt som f! De tre andre sier de fårsto lenge før hva som kom til å skje.. mens jeg stoler på den som kjører og tenker at litt ratting har jeg da sett før. Men plutselig lå bilen på skjeiva langt nedi grøfta! Skummelt! Men alt gikk bra med oss fire inni!! Pappa hentet oss, og fikk oss med baggasje til hytta.
Svarte natta - min bror, hans kjære, meg og min kjære stranda på en landevei i skauen..

Bilde min bror tok dagen etter. Dere ser hvor veien er.. og dere ser hvor vi havna...

Vi hadde nettopp pratet om at det egentlig var 80 på disse veiene, mens min bror holdt 30-40. Problemet var nok vinterdekk uten pigger! Skikkelig vinter her! I Stavanger har vi ennå ikke snø!

Det var koselig å bo på hytta - uten innlagt vann og utedo. Vi spiste god frokost, og måtte fyre i peisen, og spilte vri åtter. Skikkelig ekte hyttetur!

Daniel støvsuger

Lars og Christine vasker opp

På mandag spiste jeg og mamma tacosalat og drakk kakao til lunsj. Mamma er en av mine aller beste venninner. Og det var koselig å være alene med henne igjen. Hadde også avtalt å møte to gode venninner i Lillestrøm. Møtte Ann Kristin for litt shopping, og skravling over en kaffe. Så besøkte jeg Monika T. og vi bestile oss pizza og skravlet. Deilig å se venner igjen.

Kakao og tacosalat! Nam!

Vaffel og kaffe latte med hjerte!

På tirsdag var min bror invitert på middag. Jeg laget den berømte nachoformen etter ønske fra mamma. Rakk en speeddate med Sabrina også! Møtte henne til en kaffe på Køh!

Sabipusen og "Rekefjellet" ;)

Var kjempe koselig å spise middag med familien min før jeg reiste tilbake til Stavanger. Har bestilt flybilletten hjem til jul allerede. Kommer hjem onsdag den 22. desember. Og blir noen dager etter julaften. Så da håper jeg å få sett flere av vennene mine og brukt masse mer tid med familien min. Har det superfint her i Stavanger. Men merker spesielt nå som besteforeldrene mine er syke at jeg kunne ønske jeg var nærmere. Men familien min er flinke til å ringe og inkludere meg. :)

To former som godgjør seg i ovnen :)

Meg og pappan min som spiser nachoform :)

Et bilde av min skjønne familie som jeg er mest glad i i hele verden!!!

1 kommentar:

  1. Hihi, var koselig med speeddate på tirsdagen! :-) Håper vi sees igjen snart Ritapuuus :-)

    SvarSlett