fredag 31. desember 2010

Julaften x 2

Julaften ble feiret hjemme i år. Med mamma, pappa og bror. Min brors samboer, Christine, overnattet fra lille julaften. Dagen startet med en god frokost, før hele familien og Christine reiste til sykehuset (AHUS). Jeg skulle synge med "koret mitt". Er fortsatt "koret mitt" selvom jeg nå har sluttet helt. Har sunget i koret siden jeg var 11 år gammel, og vært aktiv frem til for et par år siden da jeg bodde i Oslo og var opptatt med studiene. Da jeg flyttet til Stavanger i sommer måtte jeg melde meg helt ut. Og det var faktisk litt vemodig. Vurderer om jeg skal finne meg et kor her i Stavanger på nyåret. :)

Mor til C kom også å hørte på oss før de reiste hjem til seg for å feire. Og jeg og min familie til oss. Følte meg fortsatt hjemme i koret, og var hyggelig å hilse på folk igjen.

Jeg er hun i midten foran med rødt belte.

Hjemme var det Disney som gjaldt! Min favoritt er Snipp og Snapp i juletreet! Og er også glad i Bambi og Trampe, Mikke Mus og Minnie og gjengen. Så da ble det jul i år også! :D

Middagen ble servert kl. 17. Ribbe, medisterpølser og medisterkaker. Desserten var selvsagt riskrem. I år var det pappa som stakk av med mandelen. Luringen satt å så på meg og mamma stappe innpå lenge etter han hadde funent den... Dårlig stil altså! ;) Jeg er ikke veldig glad i ren marsipan (premien var en stor marsipangris), men det er morro å vinne uansett!

Gaveåpningen er alltid koselig. Vi deler ut en og en gave i starten, før det sklir litt ut.. Men fikk med meg det meste de andre fikk.

Hva jeg fikk? Av venninner fikk jeg endel Rita-vennlig stæsj. Altså armbånd, belte, hårpynt etc. Fikk også Ingrid Bjørnovs pianobok! Genialt siden jeg skal bli proff på keyboardet jeg fikk av kjære i bursdag/julegave. I tillegg til keyboardet fikk jeg Nemibok av kjære. Av mamma og pappa fikk D og jeg et lilla sengesett og penger. Vi flytter jo snart så ønsket oss penger. Av andre gaver kan jeg nevne et kult termometer som D og jeg fikk av onkel og tante i Hedemark. Ved siden av gradene står det kommentar på Hedemarks-dialekt.

Sengesettene var selvsagt lilla... ;)

Av lillebror og Christine fikk vi tacosett! Taco har lenge vært en av mine livretter! Så meget ypperlig!


Nå blire taco! (Keybordet dere ser er er det jeg spilte på da jeg var liten ). Øvde på det i jula.

Fikk gave av moren til Christine også! Hun er bare altfor snill! Hun hadde sydd kanadiske indianer tøffler til mamma og meg. De sitter perfekt og er kjempe gode å ha på!!


Apropo kanadisk; 1. juledag var det duket for en julaften nummer to. Mamma, pappa, Lars og jeg var invitert til kanadisk julefeiring hos familien til Christine. Moren er kanadisk. Det var en overveldende opplevelse! Moren hadde laget strømper til alle, og oppi var det MASSE gaver! Feiret med moren og faren hennes, min familie og bestemor og bestefar til C. Alle skulle kjøpe en strømpegave til hverandre. Fikk masse fint, og føltes virkelig som en julaften nummer to! Fikk også god kalkun middag.

Noen bilder fra kvelden:


Meg og strømpa mi. Står "RITA" i gull bokstaver øverst.

Noen av gavene jeg fikk. (Tannbørsteholder, Twist, lyspynt, kalender, sokker som bestemoren hadde strikket...++)


Bror, Christine og meg med middagsbordet.

Katten til Christine heter Rita! Det var sånn vi kom i prat første gang, og samme kveld møtte min bror.. Resten av historien har dere kanskje skjønt. Så tror min bror noen ganger er glad søsteren hans er oversosial... ;) Rita-pus fikk en laserleke av Lars og Christine. Og det var stor sukess som dere ser i videoklippet under:

Min bror var ikke i form, men Christine og jeg tok turen ut. Var først hos Cecilie på vors. Der var vi 5 jenter som skravla og koste oss med vin, sjampis og White Russian (tenkte på deg, Elise)!

C og jeg hadde ikke billett til Klimt, og det var utsolgt. Så vi endte på Jekyll and Hyde. Begge var litt skeptiske i starten. Men vi endte i prat med tre gothere på nabobordet, og ble omtrent til stenge tid. Dansa og koste oss! Så en vellykket tur ut, selvom det bare var oss to! Gothjenta sa så fint: "sjeldent jeg har møtt to jenter jeg liker".. Så tar det som et stort kompliment :P

Det var mine to julaftner i år. Skal skrive et innlegg om 2. dag hvor jeg var ute igjen. Denne gangen med Monika T. Danielen min kom sent på kvelden så har hatt noen dager på Østlandet sammen. Innser at mine oppsummeringsinnlegg blir meget lange, så skal dele opp litt for både meg og dere... :P

1 kommentar:

  1. Åhhh, White russian <3 Godt nyttår Rita, må møtes en gang! Jeg skal til Stavanger i desember, men er kanskje itt lenge til :P

    SvarSlett