torsdag 7. april 2011

Spisestua, jobb og påsken..

Idag har jeg tatt bilder av spisebordet. Bordet fikk vi av søster til Daniel. Vi skal kjøpe nytt etterhevert, men det funker helt greit. Stolene har bestefar og onkel laget, så de er jeg veldig glad i. Skal male de sorte når det blir varmere i været. Nå har vi to blå og to røde som dere ser.

Nuddelwok til middag idag. Det var godt! Synes vi har vært flinke til å variere middagene våre. Koser oss med middagene våre og levende lys nesten hver dag. :))


Jobb ja... Et litt sårt tema for meg om dagen egentlig.. Men nå har jeg to intervjuer neste uke. Så da kaaan det jo skje noe. Men har helt ærlig mistet litt motet.. dessverre.. Men får bare være meg selv og prøve å prate for meg. fant jo ut her at Daniel tjener rundt 6tusen mer enn meg i mnd! Og han kommer til å stige.. mens jeg er på topplønna jeg kan få i barnehage (uten utdannelse). Litt av motivasjonen for at jeg tok bachelor i it var nettopp lønn. Så hadde vært så flott om jeg fikk brukt utdannelsen min snart!


Denne helgen skal vi slappe av! Var jo i Oslo (Top Gear), for to helger siden, forrige helg hadde vi besøk av bror og dama. Om to helger er det påskeferie, da skal vi på hyttetur. Og siste helga i april kommer Ann Kristin. Så føler for en helg hvor det skjer INGENTING nå... Skal bli godt! :D


Heldige Daniel har fri hele påskeuka! Deilig med en jobb hvor man alltid har fri i påsken og jul. Jeg jobber fulle dager mandag og tirsdag, og til 12 på onsdagen. Onsdag kveld reiser vi med Thomas og Kathrine (de vi var hos på nyttårsafte) på hyttetur til Sauda. Er familien til Thomas og Daniel og noen til som pleier å leie en hytte der hvert år i påsken. Og det blir skigåing!!


Jeg har ikke stått på ski siden ungdomskolen.. eller kanskje tom barneskolen! Kun i forbindelse med skole. (Første året på videregående var vi på klassetur til Hurdal.. da prøvde jeg meg på snowboard! Bare fordi det liksom var så kult.. Kom meg ned bakken.. mer sittende enn stående.. men kom meg aldri opp heisen.. Så det ble ikke så stor sukess! )Aldri vært noen skigåer. Så kan bli spennende! Håper jeg får lånt meg ski! Tenkte jeg kune høre med jentene på jobb.


Har hatt tradisjon med påsketur med vennene mine hjemme. Gått på bena våre litt inn i skogen og funnet et koselig sted. Grillet pølser, spist appelsin og Kvikk Lunsj, og selvsagt kakao og Solo. Må få til det igjen påsken neste år!? Sant Rozung??


Bildet er fra påsketur 2007. F.v: Jeanette, Rozemarijn, Ann Kristin og meg.


Dette er fra påsketuren vår i 2008


Nå er det natten.. fredag imorgen! Avdelingen min har ansvar for fellessamlingen.. Er egentlig ikke så glad i å stå å prate foran forsamlinger og "underholde".. Liker bedre å ha et manus. Men går nok bra det og.. :)


God natt, og god helg! Nyt den! :D

1 kommentar:

  1. Du får lage deg en proff portfolie-webside, hvor du viser det du har laget. Og opprette et enkeltmannsforetak hvor du kan ta små designoppdrag for andre ;) Enn så lenge hvert fall!

    SvarSlett