onsdag 15. februar 2012

Treningsnarkoman...? Og shoppesyken!

Da ble det Zumba på meg både tirsdag og idag. Igår trente jeg med Katrine, og ei fra jobben. Intruktøren påpekte at hun hadde sett meg ofte i det siste, og begynte å kunne sangene og bevegelsene. Sånt er oppmuntrende! Hun sa også at hvis jeg fortsatte å dukke opp på timene hennes skulle jeg få premie i mai.. ! Hoho! :))

Ikveld skulle jeg møte Katrine på trening, men hun avlyste i siste liten.. så trente "alene". Søte instruktøren lyste opp da hun så meg, og var imponert. God følelse! Planen er å trene Zumba imorgen etter jobb også. Og da skal Beate, Katrine og tre fra gamle jobben være med. Så å nok ta turen da og! Men så er det treningsfri i tre dager igjen. Liker denne nye treningsvanen min faktisk ganske godt :)

I dag etter jobb, var jeg også på Sparkjøp en tur. Har lenge ønsket meg en overtrekksjakke med hette som tåler vind og regn. Og en overtrekksbukse. Og noen gode vintersko. Fikk kjøpte alle tre tingene, og en høstjakke i lyslilla, også med hette! :)) Overtrekksjakka er mørk lilla ( ;) ), og buksa svart. Ble også et par gensere og en topp og litt diverse. Førnøyd med shoppingen! Lenge siden jeg har brukt noe sælig penger, så synes jeg fortjente det! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar