fredag 16. januar 2009

I'm back... :P

Vært stille fra meg en stund ja.. Ikke vært så ivrig på å blogge. Men dere skal få se noen bilder fra Stavangerturen min. Ble tilsammen 10 dager faktisk. Var hyggelig å hilse på foreldrene til Daniel. (Møtt moren engang tidligere da hun var i Oslo). Var mye sosiale med vennene til Daniel. Han har jo kameratgjengen sin som savner han masse når han er i Oslo. Så det var alltid en sms eller en som ringte og ville henge. De vi hang med var Jani, Endre, Hansi, Gisle og Karen (dama ti Gisle).Vi spilte Xbox og så noen fimer og skravla. Det var samme gjengen i tilegg til Thomas (som de av en ellerannen grunn kaller Tommy) vi feiret nyttårsaften med.


Dagen før nyttårsaften dro vi en gjeng til en skøytebane på Klepp. Her ser du talentfulle meg, men Karen i balkgrunnen.Meg og Daniel pynta oss til nyttårsfest.

Poserer i døra :P

Geleshotter!! (Bildet nekter og snu seg..)

Foreldrene til Daniel er glade i å gå tur. De spurte om vi ville være med på en tur. Etter alle usunnheter i jula synes jeg ikke det var noen dårlig ide. Jeg var positiv og svarte ja. Turen skulle gå til en halvferdig steinkjærring som var plassert på en tur løype. Den skulle i utgangspunktet stått ved Kongsgård skole. (Den fra "Mannen som elsket Yngve" filmen) Men siden kunstneren aldri gjorde den ferdig fikk den en anen plassering. Turen vi skulle ta tok 15-20 min... (I følge turboken..)


Først måtte vi kjøre bil en time. Da fikk jeg litt sightseeing meg det samme. Her ser dere familien Olsen samarbeide om å skrape is av rutene.
Den fødte turgåer?


Her har vi oss poserende foran severdigheten.

Jeg så ikke på klokka .. men ryktene sier at vi gikk i hvertfal 1 time hver vei. Og jeg klaget ikke! Sporty som jeg er ! :p Var koselig da.. Drakk kakao og spiste litt sjokolade og appelsin før vi gikk ned igjen.

1 kommentar:

  1. Yeah, you're back! :) Høres ut som du hadde en fin tur! Nå får du blogge oftere så jeg får fulgt med alle mine norske venner! :P

    SvarSlett