torsdag 26. mars 2009

Nye lua mi og fremtidsnakk...

Kjøpte meg også en ny lue i Sverige! Veldig søt med dusk og greier.. ;) Bildene er tatt på toget hjem fra Eidsvoll (Frode kjørte derfra), der vi satt med kyllingfilet, kjøttdeig, og sekken med brus! Fikk da fylt fryserene våre med mat!


--------------------------------------------------------
Ikveld etter hovedprosjektjobben dro Daniel og jeg på fagkveld hos Bekk. Et firma med mye positivt å si, slik at man virkelig kunne ønske at man kunne få en jobb der. Var veldig inspirerende å høre på foredrag. De endte kvelden med å kjøre oss i buss til Barbera på Aker Brygge hvor vi fikk spandert nydelig tapas og øl-bonger! Fikk pratet med to av de som jobber der, som jeg også har pratet med tidligere. Stillingene hos de for 2009 er allerede besatt, og de ble ansatt i september!! Snakk om å måtte søke jobb tidlig ja.. og det er litt "vanskeligere tider" nå som de sier. Så er ikke like enkelt å få jobb som det var i fjor. I fjor ble jo jobbtilbudene kastet etter de nyutdannede innen IT omtrent.. Jeg er så treg! MÅ bare få opp tempoet og skrive ferdig CV'n og sende den ut! Go go! Ingen grunn til å utsette alt hele tiden, Rita (ja, jeg snakker med meg selv ;)

Må finne meg nytt sted og bo også jeg.. skremmende å tenke på at i august så må jeg ut herfra.. Hvor skal jeg bo, og med hvem? Jeg aner ikke jeg.. Ting er så usikkert akkurat nå i livet.. føler meg ganske lost og stressa om dagen må jeg innrømme. Gleder meg til ting har roet seg -jeg har en jobb jeg trives i og en søt liten leilighet å innrede på Rita-vennlig vis! :)) ....Har faktisk tenkt tanken på Master også jeg! I Australia!! Et par jenter fra skolen min reiser dit. Man kan starte semesteret i februar, så har jeg ikke jobb før da så.. Hadde jeg vært så tøff? Hadde vært en opplevelse! Faktisk så har 90% av de ansatte i feks Bekk høyere utdanning enn bachelor.. Skremmende nok det også.. Så aner faktisk ikke hva de neste mnd av livet mitt bringer jeg.. og jeg vet ikke helt om jeg liker det..

Veldig sliten om dagen i hvertfall. Merker at jeg ikke er like ivrig på den sosiale biten som før. Etter 8 timer i hovedprosjektjobben vil jeg ofte bare hjem å spise middag og slappe av. Har til og med hendt at jeg har slappet av på en lørdag! Tida med festing hver uke har forsvunnet tror jeg.. sånn plutselig.. mangler overskudd rett og slett, eller kanskje jeg begynner å bli "voksen"? ;) Går greit med hovedoppgaven da. Produktet begynner å ta form. Den kjipe biten med hovedoppgaven er at rapporten teller mest. Vi må ha skrevet ca 5000 ord til 1. april.Og ingen av oss på gruppa er supre på dokumentasjon, så det går litt trått..

Jaja... flere tanker senere.. Nå må jeg sove litt... Trenger endel søvn. Har på vekkeklokke hvert kvarter i en time før jeg kommer meg ut av senga så.. :P

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar