mandag 11. mai 2009

Go' jentene!

På torsdag forrige uke var jeg en tur innom Line på skolen. Hun sminket min venn Sebastian i ekte drag-stil! Line, du er virkelig kjempe flink! Er imponert og stolt av deg! :)) Mannen som underviser er visstnok kjent i drag-miljøet. Og han kommenterte at Lines sminke var perfekt! hihi!


Her får han litt glitter på leppene!
------------------------------------------------

I dag mandag har jeg jobbet 4 dager på rad. Bli alikevel ikke altfor mye penger når barnepassen kun er åpen drøye 3 timer men. Litt penger blir det jo. Og trives veldig godt med barna! På lørdag etter jobb gikk jeg opp til Grünerløkka å møtte jentene mine! June Mariann, Charlotte, Silje og Sabrina er ikke i Oslo så ofte, så de hadde en shoppedag. Rozmarijn, Solveig og jeg joinet. Vi dro på banankakao stedet! Denne gangen prøvde jeg iskakao med banansplit-smak, og den var også super god!

Jentene med nye paraplyer!
Junemor og Challa på trikken

Rozemarijn og Solveig

Silje og meg June og Sabrina


Lånte litt bilder fra Roz og June. De har også skrevet litt mer utfyllende om denne dagen på bloggene sine ;))

----------------------------------------

Ellers så sliter jeg litt med allergien om dagen.. begynte på min tredje øyedråpeflaske igår, og her ser dere nattbordet mitt med diverse nesesprayer som må hjelpe meg med å puste om natten.F.v: Rhinox, Otrivin, Livostin og saltvannsdråper.

3 kommentarer:

 1. :D
  Takk for super koselige ord <3
  God du Ritamor :):)

  SvarSlett
 2. Syns jeg er i Oslo ganske ofte jeg. :) Hver dag... ;)

  SvarSlett
 3. ja, ok.. Sabrina jobber i Oslo.. men hun drar hjem rett etter jobb. Så hun er ikke så kjent på feks Grünerløkka.. :p Noe sånt?

  SvarSlett