søndag 18. juli 2010

Parkkos & Bursdagfest-helg


Hiv og hoi - Nå tar det av med blogging! har ferie og masse tid med min elskede laptop ;)

På fredag møtte jeg min gojente, Monika og hennes mann, Andreas. Hihi! Og søsteren hennes med samboer, og fetteren var med. Vi grillet og skravlet i Sofienbergparken. Kjempe koselig! Er et ellrannet med park jeg liker veldig godt. Sitte på et pledd, ta av seg skoene.. Ha med musikk og noe å spise og drikke på. Sola skinner og man kan titte på alle menneskene rundt seg bak solbrillene.. bare observere.. Jeg synes det er facinerende. ;)


Noen sympatiske folk la igjen en pose nachochips til måkene...


Standard gliset mitt, og Monikaen min som har fått polsk gele av meg ;) Fant en butikk som solgte importerte varer fra Polen sist jeg var i Stavanger.. hihi!


Hunden til søstern til Monika, Buffy!

Endte på en pianobar senere på kvelden
------------------------------------

På lørdag var vi i bursdagsfest hos Henriette. Ei god venninne av Monika. Har kjent henne en stund nå, og hun er virkelig en kjempe jente! Hadde kjøpt Gaga bøyler til begge jentene, og briller uten styrke (intern morsom greie), og et par neglelakker til Henri. Mye ålreite folk på festen. Koste meg :)

Uansett størrelse - Kjøkkenet er alltid "the place to be" ;)

Andreas, Anette og meg


Her føler jeg at jeg overdriver smilet bittelitt...


Gojenta, Henri og meg


Jentene mine poserer med de flotte Gaga bøylene jeg hadde kjøpt


Skulle utrolig gjerne hatt biletter til Gaga konserten jeg og, (den første av de). Men ikke alltid jeg er observant nok, så billettene var utsolgt da jeg fikk høre om konserten. Men heldige Mon og Henri skal. Så ville gjerne at de skulle pynte seg litt! ;))

--------------------

Hatt en koselig helg. Og fin uke. Bodd både i Oslo og hjemme hos mor og far (De er på bilferie i NordNorge). Fått vært masse med gode venner. "Problemet" mitt er at jeg har så mange jeg vil møte. Så er ikke så enkelt å få tid til å møte alle før jeg drar. (Luksusproblem å ha mange venner egentlig, men ikke alltid enkelt å få alle til å føle seg viktige og prioritere). Men de virkelige gode vennene mister jeg ikke uansett. Må innrømme at jeg har vært litt betenkt og beskymra. Men føler ikke jeg trenger å være det. Gode venner blir uansett om jeg flytter til Stavanger, eller Kina (Nå er ikke Kina så "distant" lenger heller. Har faktisk ei venninne som nettopp har flyttet til Kina, og vi mailer og snakkes på msn).

Gleder meg masse til fredag, da skal jeg endelig se min kjære igjen! Og dette er nok siste gang på lenge vi ikke sees på flere uker. Nå skal vi være sammen leeenge i strekk. Og så skal vi bli samboere :)) Skal bli godt å ha min aller beste venn nære.


Et bilde jeg er veldig glad i av meg og gutten min fra sommern for to år siden :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar