søndag 17. oktober 2010

Hælja mi + mms dump


På fredag jobbet jeg i barnehagen. Herlig høstvær! På sånne dager finnes det ingen bedre jobb! Etter endt vakt syklet jeg innom butikken for å kjøpe fredagsmiddag til D og meg. Jeg fikk velge så da ble det løvtek, fløtegratinerte poteter, grønnsaker og peppersaus. Nam nam! Etter god middag koste vi oss med vitvin, nachos og en film.

Lørdagen var like avslappende. Vi gikk oss en tur.. fortsatt go'vær! På kvelden hadde vi .NET kurs. D hjelper meg med å lage hjemmesiden min. Skal lage en online portfolio med slideshow. Han hjelper med med kodingen. Jeg koser meg mest med designet, som også har begynt å ta form. Så så vi noen episoder med House. En serie i ser på sammen. En sykehusserie. Men mer interresant en de andre jeg har sett. Denne handler om en lege (House) som kun tar de helt spesielle tilfellene. (Les mer her: http://no.wikipedia.org/wiki/House_M.D)

På søndag ble vi vekket "tidlig" for å joine svigermors søskenbarntreff - de har hatt treff hele helgen. Og idag skulle familiene være med på en lunsj. Jeg fant noen unger, og koste meg med å spille piano med de :P På vei hjem ville sigerfar vise oss en gammel kirke ruin. Denne kirken har eksistert siden 1100-tallet. Ble delvis revet under krigen, og har blitt bygget opp igjen. Synes det var veldig stilig! Gjennomsiktige vegger noen steder, så man kunne se inn i kirken. Søt liten kirke for intime bryluppssermonier. (Mer info her: http://no.wikipedia.org/wiki/Sola_ruinkirke - jepp, Wikipedia er min venn).

Sola ruinkirke

Da vi kom hjem så i mere serier, kodet mere .NET og bestilte kinamat. :) Avslappende helger er helt supert! Neste helg skal jeg på konsert på Folken, og helgen etter skal jeg til Trondheim å besøke bestejenta og hennes kjære :))

------------------------------------------
MMS DUMP//

Awsome car, hah? Sønnen til ei jeg jobber med i barnehagen sin! Trekk fra det harry klistremerket på sida, og handlevogna bak så liker jeg den svært godt!


Ei nudelig jente jeg passer i barnehagen med mine solbriller! "Tantungen" satte de på henne i egen stil - opp ned! :D

Tok noen bilder på vei hjem fra jobb for å vise dere hva jeg mener med over bruene.. :p Hvis jeg går i et behagelig tempo bruker jeg rundt 15-20 min hjem. Barnehagen ligger 2 min bak meg.

Bru nr. 1

Bru nr. 2 - Her går jeg opp til venstre der hor dere ser et hustak. Så er det bare 3 minutter til jeg er hjemme :)

Må si jeg liker det jeg ser på veien - vann, båter og idyll. Og ikke minst SOL :D

Så ja - jeg trives veldig godt som Stavanger-jente. Nå venter jeg i spenning på å høre fra firmaet jeg var å snakket med. Han som skulle ta avgjørelsen har hatt ferie denne uka. Så nå er jeg veldig spent! Føler det var drømmejobben, og at samtalen gikk så bra, så kommer nok til å bli mer enn litt skuffa hvis jeg får et nei. Men har sagt til meg selv at da må jeg bare jobbe med det de gir meg tilbakemelding på, og søke igjen senere ;))

Huset til søsteren til D er underveis, så på nyåret engang blir det leilighet på oss også! Det gleder jeg meg veldig masse til! Gleder meg masse til å innrede og ha noe helt eget!

Skrev i et innlegg at jeg ønsket meg lilla dosete. Mamma har sjekket hjemme, og jeg var å sjekket her i Svg uten hell. Fikk en personsvarmelding fra en tidligere kollega om at hun var på Europris og hadde funnet lilla!! Synd jeg ikke rakk den samtalen. Men har bedt mamma sjekke igjen. Utrolig hyggelig at noen engasjerer seg sånn og vil hjelpe andre. Sånt gleder meg veldig i hjertet mitt. Så takk igjen! (Vet du leser her ;) )

Nå skal jeg jobbe litt videre med online portfolioen min. Og når jeg er mer fornøyd og ferdig med designet skal dere få se.

God natt, og ønsker dere en god start på uka imorgen!

PS: Synes det er morro å si "hælj" her, for disse siddisene har ikke nubbsjangs til å uttale en tjukk L! mihi!

4 kommentarer:

 1. Heeeeei Rita :D

  Nå er det lenge siden jeg har sett deg nå!
  Så moro å lese i bloggen din, visste ikke at du hadde blogg før jeg fant Siw Anita sin jeg...

  Savner deg i barnehagen altså - også får du si ifra neste gang du er "hjemme", så kanskje vi hadde fått tid til å tatt en tur ut ;)

  Klem fra Veronica

  SvarSlett
 2. Ååå heeei kjære <3 Så morro at du var innom bloggen! Ja, jeg vil veldig gjerne ta en tur ut. Du er jo en super "wingWOman". Ikke at jeg trenger en lenger. Men morro blir det nok læll ;) Er så hyggelig å høre at jeg er savnet av dere på gamlejobben! :D

  SvarSlett
 3. Liker at du oppdaterer bloggen din oftere nå, så vi østlendinger kan følge med litt ;) Bra du trives i Stavnager :D
  Klem

  SvarSlett
 4. Ja, jeg er en flittig leser av blogger. Tusen takk for at du satte pris på at jeg la igjen et svar på svareren din. Ha en flott dag videre! klem

  SvarSlett