torsdag 20. januar 2011

Personlighetstest

Første arbeidsdag i det nye året var det planleggingsdag i barnehagen. Det kom en mann å holdt foredrag for oss, og vi måtte ta en personlighetstest. Ut i fra en hel del spørsmål som man skulle rangere med et tall skulle man regne ut en sum og skravere i noen feleter.. Tislutt skulle en og en komme frem foran de andre og han skulle fortelle oss og de andre hvordan vi var som person.

Jeg må innrømme at jeg synes det var ganske så skummelt! Ble litt satt ut av en ting han sa også, som stemte på kornet! "Når du føler deg trygg sprudler du opp og er pratsom og utadvent, men hvis du er utrygg kan du nesten bli usynlig..."... Det stemmer meget bra. Jeg må bli trygg på folk før jeg tørr å være helt meg selv. Er det et miljø jeg er ukjent med sier jeg så lite som mulig i starten til jeg har orientert meg og føler meg trygg.

Tilslutt skulle vi gå til hver vår avdeling å skrive en "gul lapp" til de andre på avdelingen. På lappen skulle man skrive 3 positive ting om hverandre. Jeg jobber jo ikke på en fast avdeling, men var med på en avdeling jeg hadde jobbet mye på rett før juleferien.

Kom over de lappene nå, og tenke jeg ville dele med dere hva de andre skrev om meg:

"Du er veldig positiv, og behagelig å snakke med. Du er smilende og goe (Stavanger dialekta er søt!!). Jeg er glad for at du fikk være vikar hos oss på denne avdelingen også. Så jeg fikk gleden av å bli bedre kjent med deg." - H.H

"Du e hjelpsom og arbeidsvillig. Liker humoren din. Eg e gla for at du ville jobba i barnehagen vår". - E.K

"Kjære Rita. Du er spennende, kreativ og en skikkelig gla-jente. TAKK :) " - Hjertelig hilsen H.D
(hihi.. jeg er spennende!!)

"Flink til å ta i et tak. Alltid smilende og glad. Flink å gi komplimenter og ros til kollegaer." -M.T

Dette ga en skikkelig selvtillitsboost! Utrolig hyggelige ord!

Så et tips til deg som leser dette er å foreslå noe lignende når dere har personalmøte eller planleggingsdag på jobben deres. Hyggelig å vite at de man jobber med setter pris på en!

I helgen skal bror til D, samboer og de to døtrene flytte møbler over i huset. Og da kan jeg og D begynne å male i leiligheten, og om ikke lenge har vi flyttet inn!! Wiii :))

I kveld skal jeg på kafe med ei jeg studerte med. Hun studerer master i Australia nå! Så tipper hun har litt å fortelle! :D

1 kommentar:

  1. Jeg kjenner deg veldig igjen i beskrivelsen av deg, og savner deg hos oss.
    Tusen takk for hyggelig innlegg. Jeg har det veldig gøy med å lage disse korten for tiden. Ha en fortreffellig helg. Kos deg og lad batterinene! klem

    SvarSlett