mandag 17. januar 2011

Trening Og Flytting

Ja, dere... Nå har jeg trent hver enste mandag i hele år! God start på en god vane det! Og så har jeg trent onsdagene som regel.. Målet er 3-4 ganger i uka. Men jeg går jo til og fra jobb og trening også. Så går en times tid hver dag i tillegg. Og det må jo også få telles som trim! ;D Vært fornøyd hvis jeg fikk til to egentreninger rett etter jobb, en fast time, og en gå/joggetur med boyfriend i uka. Og når været blir bedre blir det nok jogging på kveldstid så mange kvelder som mulig! Trenger spesielt å trene kondisen.. Og ikke minst viljestyrken! Jeg er nesten redd når jeg blir litt andpusten.. Liker det rett og slett ikke.. Og da er det heller ikke enkelt å jogge/løpe lenge om gangen.. Så må øve på å presse meg selv litt mer!

Kostholdet jobber jeg også med.. spiser jo middag med svigers, så spiser det jeg får. Men prøver å spise mindre porsjoner, og stoppe når jeg er mett selvom noe er godt. Har begynt med NOKA shake til frokost og kvelds innimellom. Eller knekkebrød eller frokostblanding.

Flytting
Det nærmer seg mer og mer, og jeg gleder meg masse masse! Bror til D og samboer har malt i huset de skal overta denne uka, og regner med å flytte møbler til helga!! Weee!! :D Da er det vår tur til å male litt før vi kan flytte inn. Vi overtar endel av de basic tingene; sofa, kjøleskap/fryser, komfyr, micro. Og vi kunne også overta et par ting til hvis vi ville det. Og det er nok ikke så dumt sånn i starten siden vi egentlig trenger det meste nytt!

Nå fikk jeg nettopp lønn.. og så kommer studielånet snikende og sluker en 5tusen lapp.. Not k00l! Men har litt penger satt av så skal nok få kjøpt oss de viktigste tingene! I tillegg har jeg jo hamstra saker og ting i flere år, og hadde jo noe da jeg bodde på hybel i Oslo. Så skal nok klare oss! :)) Nevnte jeg at jeg gleder meg!?!?! :D:D

4 kommentarer:

 1. Hvor skal dere flytte? :D Har helt glemt den mailen fra deg med bilder av bordet, jeg... Men er et bilde på dette blogginnlegget hvert fall:
  http://elisesego.blogg.no/1281696959_nytt_bord_og_popcorn_.html

  SvarSlett
 2. Vi skal overta leiligheten til bror til Daniel. Er likeved her vi bor nå. Men med eget kjøkken og bad :P Så bildene ja! Ser fint ut! Fikk lyst på det :D

  SvarSlett
 3. Ahaa, kult :) Kjøpe eller leie? Uansett deilig med eget sted! Jeg liker bordet veldig godt, er lett å "skjule" ting. Og så er det veeeldig tungt, så det sklir ikke av gårde så lett ;)

  SvarSlett
 4. Kjøpe! :)) Ja, det høres akkurat ut som et sånt bord vi trenger.. Er det plass til en kurv under kanskje det hadde funka og.. :P

  SvarSlett