mandag 30. januar 2012

Sha'bam og Zumba

.....to av timene jeg trener hver uke. Begge timene er vel typiske jentetimer.. men har vært en gutt og to innom på timene faktisk. Mye girlpower og vrikking i Zumba. Og i Sha'bam er det om og gjøre og føle seg sexy! Haha. Men morro timer begge to!

Har også prøvd stretching time. Blant annet lå vi på gulvet med et ben rett ned i gulvet, og et ben "rett opp".. Ikke bare bare.. bruker strikk for å dra.. Vondt og digg på engang! Håper på å bli mykere! Ellers er det sirkeltrening innimellom. Det er virkelig hardt! Så er for feig til å ta den hver uke.. :P Men kommer seg nok når jeg blir litt bedre trent!

I dag var Beate, Katrine og jeg på Sha'bam. I morgen har vi avtalt Zumba, og stretching etterpå. Sist vi var på den timen fikk vi kjeft og greier.. Hvisket to ord med hver av de.. På slutten av timen fikk vi beskjed om at "vi ungdommene" bakerst måtte være stille neste gang.. Hmmm.. Jaja.. Katrine er jo "ung" (blir 20 i april ;) .. men Beate og jeg er snart 30.. Men men.. Vi får prøve å ikke si et ord imorgen..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar