torsdag 25. desember 2008

** Julaften **

(: Søsken på julaften :)

Julefrokost med mamma, pappa og Lars halv 11. Halv1 dro Lars og jeg til sykehuset for å synge. Denne gangen på nytt sykehus. Opplegget var litt anderledes. Tildligere år har vi sunget i noen etager og pasienter har kommet ut. Tom. nyfødte har kommet ut å hørt på oss! I år sto vi i et rom med filmkameraer og lydmenn for å bli overført på tv skjermene til alle rommene på sykehuset. Flott at flere for hørt oss, men litt trist å ikke kunne se responsen.
På bildet synger vi noen sanger ute i glassgata. Dere ser meg i min lilla prakt til venstre for solisten som sang "O helga natt".
I 5 tiden kom tante Marit, onkel Tron og farmor. De hadde også med seg Cita, den søte snille hunden sin.

Etter middagen var det selvsagt riskrem! Mens jeg snakket om at jeg ikke ar fått mandelen siden jeg var liten så var den noe ekstra hardt i riskremen min! hihi!

Etter middag skulle Lars være nisse for naboguttene Theo (4år) og Leon (ca. 6 mnd).

Sååå... paakkeeer!! :)) hihi! Jeg er veldig glad i gavene jeg altså. I år skulle jeg egetlig ikke bytte med så mange venninner pga. pengemangel. Men ble overraskende mange venninnegaver i år. Og alle var like perfekte! Vennene mine kjenner meg! Fra Sol fikk jeg bl.a en Emily button, og sorte og lilla sokker (noe jeg ALLTID trenger!) Fra Line en lilla sminkepung, med bl.a en super søt lilla julekule oppi, Rozung hadde sydd skjørt til meg! I tyll stoff! Sort og lilla! Super tøft! Av Tina fikk jeg bl.a et blonde armbånd med dødninghode hun hadde kjøpt i Paris. Av Monika fikk jeg Emily The Strange øredobber formet som plektere!! Ann-Kristin hadde kjøpt en tøff caps i lilla og sort med ruter og stjerner på og et par lilla øredobber. Fra Daniel fikk jeg et sort skjerf med lilla dødninghoder, en Mario bamse (fordi jeg elsker Mario 3) og et skrin med drage på!! Perfekt!! :)) Av lillebror fikk jeg en t-shirte med Mario i froskedrakt! hihi! ..og kjøkkenredskaper..siden jeg jo trenger alt på nytt var det også perfekt! Ellers fikk jeg bla. et lilla skjerf med glitter fra tante Marit og onkel Tron. Lett å finne lilla ting i år pga det er årets trend farge. Så der er jeg heldig! Får heller drøye å bruke ting til moten har roet seg.. ;P Av Ina fikk jeg en sort silke veske. Super praktisk! Og oppi lå et smykke jeg har fått for 3. gang nå. Tydelig at det er "veldig meg".. hehe ;)

I dag 1. jule dag er jeg bedt på fest til Therese i Lillestrøm. Skal dra med Heidi og typen hennes Arne.

Lars fikk Xbox så nå skal jeg i kjellerstua å holde han litt med selskap.

* Løøøøøv *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar