søndag 21. desember 2008

(: Julekos :)

Nå har jeg jobbet mine siste dager på barnepassen for i år, og hatt en uke hvor jeg har møtt masse av venninnene mine. Endel av oss møtes for å spise middag sammen, istedenfor å bytte juleegaver. Synes det er en koselig ordning jeg! :)

På tirsdag 16. desember møttes Silje, Kristine, Heidi og meg på Fratelli i Lillestrøm. "Egyptjentene" som vi kaller oss. Tradisjon av vi fire samles innimellom. Vi var i Egypt sammen i 14 dager sommeren 2005. En av de bedre feriene jeg har hatt, og tror de er enig!


Kristine & Heidi

Silje & meg

*****************************************************

På torsdag den 18. desember møttes Heidi og jeg igjen. Denne gangen spiste vi på Friday's med Hilde og Marit.
Tott & PiffHeidi, Marit og Hilde


*******************************************

....fredag 19. var jeg ute for 3 gang jeg.. ;) "Kjoledate" - vi har en gruppe på Facebook med venninners venninner, vi samles for middag og drinker etterpå. Alle må pynte seg! Alltid veldig koselig! Denne gangen var vi på Egon ved Byporten i Oslo. Til middag var vi June Mariann, Silje, Tina, Anette, Rozemarijn, Jeanette og meg. Senere kom Solveig, Line og Ann Kristin for å være med på drinker. Turen gikk denne gangen til Rock In.
Ann Kristin, Rozemarijn, Silje. June Mariann og meg

Tina fikk selskap av et par venner. June Mariann, Silje og jeg ble med Tina, Gry, Egil og Andre på Elsker. Etterhvert stakk Tina, Silje og June Mariann.. og etterhvert Gry og to jenter til som jeg pratet med.. Jeg ble igjen til stengetid med Andre og Egil. Koste meg jeg! Trengte en tur ut! Lenge siden sist! ;))

1 kommentar:

  1. Åååå :) Stjal bildet av oss på kjoledaten jeg :)

    SvarSlett