tirsdag 23. desember 2008

Juuuul

*Bittebittelille julaften*
Lars og jeg rullet marsipan og pyntet med nonstop og smeltet sjokolade mens mamma og pappa laget kransekakestenger. Så drakk vi rødvinsgløgg og hørte på julemusikk. Kl. 17 var vi i Skårer kirke å hørte koret synge julen inn. Jeg har permisjon så var ikke med å synge i år. Men det gav litt julestemning å høre på også :)


*Bittelille julaften*
Pappa satte på lysene og mamma og jeg pyntet juletreet. Lillebror og jeg laget pepperkaker. Resten av dagen slappet jeg av. Uvant men deilig!


* Lille julaften *
Idag dro mamma og jeg til Lillestrøm og spiste super god lunsj på Fratelli! Tok noen bilder, men har ikke sånn kabel til å legge over fra mobilen dessverre. Så møtte jeg min kjære Monika. Vi gikk på Køh og hun spiste litt og vi skravlet. Så byttet vi julegaver, og jeg fikk bursdaggave :) -En veske ned dette flotte bildet som jeg faktisk hadde på dataen fra før, som hun kjøpte på Camden Marked i Polen!! Elsker Camden i London! Vesken er rød og hvit. hihi!

Etter middag hjemme skal Lars og jeg pynte pepperkakene. Så skal jeg til Lillestrøm igjen å møte Rozung :)) Gleder meg til imorgen jeg. Skal stå opp å se tegnefilm med broren min og spise god frokost og tingene i julestrømpen vår. Skal synge på sykehuset med koret kl. 13, noe som er en tradisjon fra jeg begynte å synge der for ca. 12 år siden! Så får vi besøk av farmor og tante og onkel til julemiddag og pakkeåpning. Jeg er ikke så glad i julemat, spiser meg mett på medisterkaker, poteter og saus jeg. Gleder meg mest til riskremen med masse rød saus på!! Og så har vi laget havremakroner, risboller, marsipan og kransekakestenger også! Skal nok bli mett!

4 kommentarer:

  1. Det hørtes kjempekoselig ut, alt sammen! Du får ha en kjempefin jul, søta! Slappe av og kose deg masse! Stor klem! :)

    SvarSlett
  2. God jul! Men du må endre den "om deg" greia, du er ikke lenger 24 ;)

    SvarSlett
  3. Hmm.. den svarta t-sjortå der har eg sitt før ein plass... hmm...

    SvarSlett