mandag 3. august 2009

"Herregud så flink jeg er med både armer og ben"! :P

Må jo bare skryte LITT.. (okei, kasnkje litt mye, men må oppmuntre meg selv, hehe). Nå er jeg skikkelig gira på trening og sunt kosthold! ENDELIG! Nå er klokken halv 2 og jeg har allerede utrettet ting. Trente StramOpp på Sats i Lillestrøm med Challa kl. 10. Veldig bra time, intruktøren heter Susanne og var kjempe gira og ga mye energi! Absolutt en time å anbefale!

Etter treningen så dro Challa og jeg innom Kiwi for å kjøpe masse frukt. Hun fikk beskjed av sin personlige trener om å få i seg 5 om dan. Så da får vi prøve på det ;) Kjøpte også en vanilje kesam, frukt youghurt med lav fettprosent, og cottage Cheese. Er faktisk veldig godt å blande fruktyoughurten i de! Kjøpte også to kyllingfileer så jeg kan lage meg kyllingsalat til lunsj en dag. :)

Challa handler frukt
Mitt sunne utvalg :P

Fruktfatet mitt ;)

Skal begynne å notere hva jeg spiser også. Dere trenger ikke lese det, men mulig jeg skriver det her innimellom for å minne meg selv på å fortsette å ikke skeie ut. Såh, frokost idag: Tre husmann knekkebrød med tynt lag Philadelpia med 11%fett, med mager skinke og agurk på. Og ferskpressen appelsin juice. Nam nam :) Middag idag blir kylling wraps med grove lefser, masse grønnsaker og minst mulig kesam (mager rømme men er vel ikke sååå sunt likevel).

Nå som jeg bor med mor og far igjen må jeg jo også gjøre litt i huset, så har tatt ut av oppvaskmaskinen, og hengt opp en klesvask. Og så dusjet.. og nå sitter jeg her å føles meg meget FLINK :P Vært så slapp i det siste, så dette er litt stort for meg som dere sikkert skjønner. hehe. :P

Videre i uka så skal jeg trene kondisjon med Rozung kl. 10 imorgen, så HøyPuls-time med Challa kl. 11. Onsdag og torsdag ser jeg ann, eventuelt trener hjemme. Fredag er det Spinning-time med Challa igjen. Flink, flink, flink.. :P

Flink med deLillos og Ida Maria:


Og nå har Kula kommet til verden og blitt omdøpt til Sofie Emilie! 00:33 inatt kom hun til verden! Gratulerer masse masse til Silje og Roald som er stolte foreldre! :)) Gleder meg masse til å ha Sofie Emilie med på cafe!
Nå skal jeg være ennå litt mer flink å printe ut søknad til MiniSats på Lillestrøm. Er jo mye nærmere for meg nå som jeg ikke bor i Oslo lenger. Og så skal jeg se om det er noen aktuelle Webdesign stillinger å søke på!


NOTE: Middag: 2 grove lefser med kyllingfiletbiter med tacokrydder, agurk, tomat, paprika og salat (IKKE mais og ost;) litt kesam, tacosaus, litt pesto i en, og litt most guacamole med salt og pepper i en. Nm nam!
Kvelds: Et grønt eple oppdelt med Kwi's epledeler, og en neve mandler som den personlige treneren til Challa anbefalte.

2 kommentarer:

  1. Flink jente!!! Håper du trener litt med meg og da ;)

    SvarSlett
  2. jaja... såklart! men litt dumt at jeg ikke har hybelen i Oslo. da blir det litt tiltak å trene i Oslo. men hvis jeg trener der med deg og du med meg i Lillestrøm innimellom så får vi det til :))

    SvarSlett