torsdag 6. august 2009

Kosedag med jentene og jobbintervju..

I dag er min første treningsfrie dag denne uka! Dagen skulle benyttes til kooos med venninner i sola i Oslo! Møtte Sabrina og Nemi på Oslo S. Så dro vi til Grünerløkka for å møte Rozemarijn. Vi endte på Godt Brød, hvor vi drakk og spiste litt og skravla masse! Var veldig hyggelig helt til en litt spes dame mente Sabi måtte binde Nemi utenfor gjerdet fordi det var ekkelt å ha en hund i nærheten når hun spiste.. Nemi hilste så vidt på og var ikke forstyrrende.. Så vi jentene så litt på hverandre, og det ble pinlig stillhet en stund.. aller mest for å gjøre hun oppmerksom på at hun var litt upassende egentlig.. Like etter tar Roz meg i å se veldig betenkt og lost ut.. Jeg sitter å glaner på en struttente brystvorte som hun samme damen driver å leker med foran sin lille sønn.. Missforstå meg rett, offentlig amming er helt okei, men alt har sine grenser på en måte. Jeg synes det er helt greit at cafe på dagtid er for gravide, mørde og hundeieiere jeg. Men da skal man respektere hverandre også. :P

Sabrina nyter lunsjen, Nemi titter på meg og Rozung er litt trist fordi kakeraet hennes var blitt syyyk...

Nemi var faktisk veldig flink idag. Sippet litt da matmor var å kjøpte seg noe inne på cafeen, men ellers veldig flink. På bildet ser dere "Katten med støvlene" (fra Shrek - synes den lignet) som skøyt rygg og var skikkelig sinna. Sto å stirret på Nemi lenge.. Tilslutt bjeffet Nemi litt og lurte på om det var alt? Da snudde katten på helene og gikk.. Titta seg litt tilbake for den lusket seg bak et hjørne igjen..
Så tuslet vi fire jentene litt i småbutikkene på Grünerløkka. Både Rozung og jeg kjøpte oss et belte.. Sabi og R prøvde et par sko.. Ellers lite shopping. Satte oss på en koselig cafe og Sabi og jeg tok oss en smoothie, mens Rozung tok seg en iskaffe. Nemi fikk smake lime, og det så ikke ut til at det var så værst.. :P


Etter en koselig formiddag med søtingene mine dro jeg hjem til leiligheten til min bror Lars og laget middag til han. Marinert kyllingfilet og svinekjøtt med ris og salat til og litt berneau. Skulle jobbe i barnepassen fra 5 til halv8. Hadde aldri lønt seg hvis jeg skulle reise rett fra Rælingen, jobbe og rett tilbake.. Buss og tog og så buss matcher dårlig, så hadde brukt nesten over en time hjem.. Så godt jeg allerede var i byen idag.

Mens jeg var på jobb ringte telefonen.. Fikk beskjed om at Telenor likte profilen min og det de fra vikarbyrået hadde lagt frem om meg fra intervjuet med de igår. Så imorgen kl, 11 skal jeg ut til Fornebu å snakke med ei dame der, og se om jeg passer som deres vikar ut november. Jobbetn innebar ikke noe designrelatert, men jeg føler at jeg vil ut i arbeidslivet nå, så får jeg tilbudet takker jeg ja. Trenger penger og erfaring! Så det blir spennende.. :)

Etter jobb tittet jeg litt på Oslo City, og tok meg kveldsmat på en benk på togstasjonen før jeg kom meg hjem.


Det er en utfordring å spise sunt når man ikke er hjemme og tilbereder selv. Blitt noen sånne ferdigsalater, men de inneholder så masse pasta som jo ikk er sælig sunt egentlig. Så ikveld ble det knekkebrød med brunost, en banan og lettere Litago Sjokomelk. Får heller bli vann i hele morgen. Noen ganger må jeg bare ha noe drikke med smak på. Og melk er perfekt til brunost!

God natt skatts :))

1 kommentar:

  1. Stakkars Nemi som får kjeft av slemme blotter damen! ;)

    Takk for en morsom formiddag/ettermiddag. :D

    SvarSlett